BILKA STEEL SRL PARTICIPA LA CAMPANIA INITIATA DE REALITATEA TV BRASOV - PRODUS DE BRASOV -

Brasov - 12 octombrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

BILKA STEEL SRL ia parte la campania - Produs de Brasov - initiata de Realitatea Tv Brasov, impreuna cu care incearca sa incurajeze brasovenii sa consume sau sa foloseasca produsele fabricate in judet si nu din patriotism ci datorita faptului ca banii din impozitele platite de fabricantii locali se vor intoarce in judet contribuind astfel la refacerea infrastructurii si modernizarea scolilor si spitalelor.

BILKA STEEL SRL, o societate tanara, isi pune amprenta pe piata constructiilor locala si nationala clasandu-se pe unul din primele trei locuri in clasamentul Topului National al Firmelor 2008 - Faza Judeteana - editia a XVI-a, clasament realizat de Camera de Comert si Industrie Brasov. Astfel, la finele anului 2008, societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 4.560.000 eur, la un curs mediu inregistrat de 3.6827 ron. In contextul crizei actuale, la jumatatea anului 2009, societatea BILKA STEEL SRL inregistreaza o cifra de afaceri de 1.400.000 eur la un curs mediu de 4.2292 ron inregistrat la jumatatea anului curent.

Societatea BILKA STEEL SRL isi intampina clientii cu preturi competitive si cu materiale de calitate superioara, oferind sisteme de invelitori din metal cat si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesoriile necesare.

Bilka Steel a contribuit la bugetul de stat cu peste 1 milion de lei reprezentand totalul obligatiilor bugetare de plata achitate de societate in ultimele 12 luni.

Despre Bilka Steel SRL

DESPRE BILKA STEEL

Parcursul nostru a inceput in anul 2005 atunci cand am pus bazele Bilka. Societatea nostra produce si comercializeaza produse din tabla pentru constructii metalice, precum Tigla Metalica, accesorii pentru acoperis asigurand perioade rapide de livrare si un cost scazut al produselor.

De asemenea, compania noastra va pune la dispozitie o gama completa de jgheaburi, burlane si accesorii la preturi competitive din materiale de calitate superioara.

Astfel, Bilka Steel ofera in mod eficient Sisteme Complete pentru Acoperisuri.

Brasov, Romania
Str. Turnului nr. 5
Tel: +40 (0)268 548 117
Fax: +40 (0)268 548 116