Salonul Ecoagricultura – Targul National al Mierii

Locul desfasurarii: pe platforma Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania din B-dul Ficusului nr. 42, sector 1

Organizator: Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in colaborare cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania

Salonul Ecoagricultura – Targul National al Mierii

Bioma Agro Ecology Co va invita sa vizitati in perioada 2-4 octombrie 2009, Salonul Ecoagricultura ce se va desfasura in cadrul celei de-a doua editii a Targului National al Mierii – Bucuresti.
Destinat expunerii de produse ecologice certificate, manifestarea expozitionala este organizata de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in colaborare cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, pe platforma Asociatiei Crescatorilor de Albine din Romania din B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.
In cadrul Targului cu vanzare, vor fi organizate si diferite seminarii tematice sau mese rotunde, dintre care amintim: Simpozionul „I.C.D.Apicultura “Realizari, preocupari si perspective ale cercetarii in apicultura romaneasca la 35 de ani de existenta”; Masa rotunda “Agricultura Ecologica in Romania”; Simpozion de apicultura: „Probleme actuale ale apiculturii romanesti si internationale”

Pentru relatii suplimentare: Persoana de contact - Vasilica Onofrei, tel. 0741 706 602, 0761 621 994, e-mail: bioma.ecology@gmail.com.

Despre BIOMA AGRO ECOLOGY CO ROMANIA

S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. este unic distribuitor pentru Romania al societatii omonime din Elvetia, cu larga recunoastere in domeniul cercetarii si productiei eco-biologice, implicata in cele mai complexe programe de cercetare pe plan mondial, fiind prezenta in 21 de tari europene prin gama de produse GEOLIFE® LINE. Certificate atoxic de catre Oficiul Federal de Sanatate Publica din Berna (Elvetia), publicate in lista oficiala a FIBLbine , BIO-Suisse, Micro-Bio, EU, IFOAM, Biocerto, Bioagricoop, Bioinspect, respectiv Ecoinspect (reprezentanta Bioinspect din Romania) produsele din gama GEOLIFE®LINE sunt utilizate cu rezultate remarcabile in: agricultura, mediu, zootehnie si industria alimentara

Participare: Intrare libera