BitDefender demarează campania de educare “Te descurci fără un antivirus?”

BUCURESTI - 12 iulie 2010

Comunicat tip General in IT&C

BitDefender® demareaza o campanie cu scopul constientizarii importantei utilizarii unui program antivirus. Campania de educare privind securitatea informatica se adreseaza utilizatorilor casnici si este intitulata “Te descurci fara un antivirus?”. In cadrul campaniei, utilizatorii vor fi provocati sa raspunda la 10 intrebari despre pericolele la care sunt expusi in timpul navigarii pe Internet si le vor fi testate cunostintele despre anti-phishing, antispyware, antivirus, protectia firewall.

În funcţie de punctajul obţinut în chestionar, utilizatorii vor primi un voucher constând în discount la produsule Bitdefender după cum urmează:

•Pentru 0-3 răspunsuri corecte, utilizatorul primeşte 10% discount la un produs la alegere dintre :
•Pentru 4-7 răspunsuri corecte, utilizatorul primeşte 20% discount la un produs la alegere dintre :
•Pentru 8-10 răspunsuri corecte, utilizatorul primeşte 30% discount la un produs la alegere dintre: BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010
Premiile promoţiei “Te Descurci fară un antivirus?” se vor acorda instant la finalizarea chestionarului în funcţie de punctajul obţinut conform celor menţionate mai sus. Chestionarul poate fi completat o singura dată, iar voucherele pot fi folosite în termen de 90 de zile de la emitere şi sunt valabile pentru o singură achiziţie.

Voucherele vor fi disponibile în pagina finală a chestionarului şi vor fi livrate şi pe adresa de email.

Chestionarul poate fi găsit la: www.bitdefender.ro/quiz .

Despre BitDefender

Despre BitDefender®
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să vizitaţi site-ul dedicat solutiilor de securitate BitDefender. În plus, portalul BitDefender, www.malwarecity.com oferă informaţii utile şi ultimele noutăţi despre ameninţările de securitate pentru a ţine utilizatorii informaţi despre lupta zilnică împotriva malware.

pr@bitdefender.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bitdefender/bitdefender-demareaza-campania-de-educare-te-descurci-fara-un-antivirus