Află cine sunt cei mai puternici antreprenori din România

BUCURESTI - 13 martie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Industrie, Stiinta / Cercetare

Live site

Antreprenorii deschid mereu drumul în economie cu idei noi, pasiune pentru ceea ce fac și multă muncă. Sunt oamenii care creează și cresc companii, prin viziune, dinamism, dar și printr-o luptă continuă cu piedicile birocratice. Au businessul în sânge, lucrează cu aceeași pasiune și hotărâre indiferent de condițiile economice.
Vino la Conferința ADN Antreprenor 2018, organizată de revista Biz la ARCUB Gabroveni pe 28 martie, să-i cunoști și să înveți de la ei ce înseamnă să faci business în 2018!

ADN Antreprenor 2018

În cadrul evenimentului se va lansa cea de-a doua ediție a cărții "Antreprenori de România", care grupează pe județe companiile antreprenoriale românești cu cea mai mare cifră de afaceri. Anuarul include doar companii cu acționariat local, care nu apelează la structuri de acționariat de tip offshore, numele acționarilor, pachetul de acțiuni deținut de fiecare în parte, orașul în care își desfășoară activitatea, numărul de angajați, cifra de afaceri și domeniul de activitate. "Antreprenori de România" este un proiect Biz realizat în parteneriat cu UniCredit Bank.

Evenimentul ADN Antreprenor 2018 reunește nume puternice din mediul de afaceri din România: Cristian Constantinescu – antreprenor și angel investor, Sorin Stoica – fondator Eturia, Sergiu Biriș – fondator Trilulilu, LiveRail și Zonga, Octavian Bădescu – Antreprenor, Oliver Bauer – proprietar si enolog Crama Bauer. Alături de antreprenori de top, evenimentul aduce în prim plan sfaturi relevante și tendințe de la specialiști și profesioniști din mediul de business din România, precum Iancu Guda – director general Coface Credit Management Services; Dan Bucșa – Economist-șef ECE, UniCredit Bank.

Mai multe detalii despre program și speakeri regăsiți pe site-ul evenimentului ADN Antreprenor (http://www.revistabiz.ro/adnantreprenor2018). Pentru detalii și acreditări de presă, vă rugam să ne contactați la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Despre Biz

Biz este brandul care reunește o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Redacția s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unic laureat Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient și Biz au câștigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design, pentru coperta ediției BizSingapore.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biz-age/afla-cine-sunt-cei-mai-puternici-antreprenori-din-romania