Bizcamp,a II-a editie a taberei de business pentru studenti si tineri profesionisti!

Locul desfasurarii: Hotel Howard Johnson

Organizator: Bizcampus

Bizcamp,a II-a editie a  taberei de business pentru studenti si tineri profesionisti!

Pentru prima data in Romania, tabara de business pentru studenti si tineri profesionisti! In zilele de 11 si 12 noiembrie, studentii si tinerii profesionisti sunt invitati sa faca fata provocarii Tabara de business – BizCamp, editia a II- a. Evenimentul va avea loc la hotelul Howard Johnson, intre orele 9.30 - 18.00.

12 workshopuri si seminarii, 4 conferinte ample si multe surprize asteapta sa fie dezbatute, analizate si savurate de 1500 participanti. Avand in vedere ca prima editie a fost bine primita de catre public, aceasta editie BizCamp se vrea a fi raspunsul tuturor intrebarilor tinerilor despre mediul business, despre cariera in mari companii si personal branding, depasind bariera obisnuitelor training-uri, conferinte sau targuri de job-uri.

Companii de top, precum: P&G, Coca-Cola Hellenic, WIPRO, Rentrop&Stranton, BCR, Hudson, Porsche Romania, Danone, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovatiei si multe altele vor fi acolo pentru a-ti oferi insight-uri dintr-o companie multinationala, atacand teme precum: “Adding a professional dimension to your personal identity”, “You are the brand!”, “Talent = Vision+ Creativity?”,“Provocare mentala si oportunitatea de a te angaja”, “Managing the change”, “Talent attracting companies”, “Communicating your personal brand is less about Marketing and more about living the Brand”. Mai mult decat atat, nume sonore din mediul business si din online,precum: Sorin Tudor si Bobby Voicu, vor dezbate multe alte teme despre Blogging, Cariera in mediul online, care te vor provoca sa fii prezent la BizCamp, editia a II-a – toate in sala Platinum, din cadrul hotelului Howard Johnson –

Printre partenerii media si sustinatori ai acestui eveniment se numara: ZOOM TV, ejob.ro, regielive.ro, 9am.ro, wall-street.ro, ziare.ro, corporatenews.ro, evz.ro, port.ro, pr365.ro, prwave.ro, metropotam.ro, arenabiz.ro, revista EVENT BAZAR, cariereonline.ro, geaconsulting.ro, JA Romania, InSpirit, dar si ONG-uri studentesti precum: BOS, VIP, ADVICE, ASER.

Vrei sa afli mai multe?

Ai programul complet pe site-ul evenimentului: www.bizcamp.ro, la fel ca si alte detalii despre inscriere si speakerii invitati! Pentru orice intrebari legate de tot ce implica acest eveniment (invitati, locatie, companii, teme), nu ezita sa intri pe blogul www.bizcampus.wordpress.com, pentru a lasa commenturi, iar noi iti vom raspunde!

La final, toti sunt castigatori – companiile de top se promoveaza in randul tinerilor, iar cei din urma au oportunitatea de a fi selectati de catre un

Maria Nistor
PR Responsible Bizcampus
www.bizcampus.ro

mobile: (+4)0766649934
e-mail: maria.nistor@bizcampus.ro

Despre BIZCAMPUS

BizCampus reprezinta un instrument perfect integrat de Marketing si HR si detine o platforma de comunicare bazata pe trei canale:
• Eveniment BizCamp,
• Ghidul BizCampus de Cariera pentru Studenti,
• www.bizcampus.ro - portal de business adresat segmentului tanar al populatiei.

Participare: Intrare libera