Excursii elevi in scopuri educative de la Lukadi Transport

BUCURESTI - 9 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Noi va oferim o gama larga de transport pentru excursii elevi , organizate in scopuri educative sau doar de agrement, spre destinatii cat mai diferite. Oferta noastra este valabila atat pentru excursii de o zi cat si pentru mai multe zile, dar suntem deschisi la nou si ne adaptam cu usurinta in functie de preferintele si sugestiile clientilor nostri.

.

Stim ca excursiile scolare au un rol foarte important in educarea elevilor, indiferent de varsta acestora. In acest fel, li se deschide o perspectiva mult mai larga si sunt mult mai receptivi, atunci cand au cunostinte mai ample in diferite domenii cum ar fi: arta, istorie sau geografie. Si pentru ca noi ne-am gandit la toate, venim in sprijinul dumneavostra cu microbuze si autocare de diferite dimensiuni tocmai pentru a facilita transportul grupului de elevi spre o destinatie aleasa inca de la inceput.

Lukadi Transport este o firma specializata in serviciile de transport persoane, ce va ofera posibilitatea de a calatori sigur si rapid in diferite excursii, ocazie speciala pentru eleviii care isi pot largi orizonturile si pot lega prieteni noi, de care sa isi aminteasca mereu cu drag. Noi detinem autocare modernizate, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabil, sistem audio video si microfon pentru insotitorul de grup, pentru a se face auzit cat mai bine.

Lucram doar cu soferi profesionisti, foarte amabili si intelegatori, cu o vasta experienta in turismul de calitate superioara. Noi asiguram transportul pentru excursii in orice regiune a tarii, pentru a va relaxa pe litoralul Marii Negre sau pentru a vizita diferite obiective istorice.

Excursii elevi - oferte de transport la preturi atractive

Daca va ocupati cu organizarea de excursii elevi  in cadrul unei institutii de invatamant, ati ajuns la locul potrivit. Accesati chiar acum site-ul nostru si rasfoiti ofertele existente on line. Cereti oferta personalizata, completand formularul cu atentie, iar in functie de marimea grupului puteti alege mijlocul de transport cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Noi ne pliem cu usurinta cerintelor clientilor nostri chiar si daca este vorba despre dorinte mai exigente. In acest sens,  facem eforturi considerabile pentru a multumi fiecare client care apeleaza cu incredere la noi, pentru acesta este scopul principal al activitatii noastre zilnice.

De asemenea, vrem sa tinem pasul cu noutatile ce apar in domeniu, pentru ca nu ne multumim cu putin si ne dorim sa va oferim servicii net calitative, care sa ne evidentieze si sa ne ajute sa ne mentinem un loc fruntas in randul preferintelor clientilor nostri.

Excursii elevi - cu microbuze sau autocare

Nu ezitati sa apelati cu incredere Lukadi Transport pentru a afla mai multe detalii pentru transportul de copii, in cadrul unor excursii elevi  organizate de la scoala. Pe langa divertisment excursiile scolare au un rol educativ de mare amploare iar copilaria fara aceste experiente inedite, isi pierde din farmec.

De aceea, noi vrem sa colaboram cu cat mai multe institutii de invatamant si sa avem rezultate cat mai bune, pentru o lunga perioada de timp. Clientii nostri ne-au oferit un feed back pozitiv de fiecare data, ceea ce ne face increzatori intr-un viitor stralucitor.Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.transport-personal.ro.

Taguri: excursii elevi
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/excursii-elevi-in-scopuri-educative-de-la-lukadi-transport