Reparatii termopane Bucuresti este prietenul dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de ajutor !

Chiajna - 14 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Ceea ce ne distinge de concurentii nostri este abordarea noastra si ne concentram pe furnizarea celor mai inalte niveluri de servicii pentru clienti. Ca si companie, lucram foarte strans cu clientii nostri, astfel incat sa intelegem exact ceea ce au nevoie pentru a forma parteneriate pe termen lung cu acestia

.

Luam in serios obligatiile noastre legale si din industrie, astfel incat sa avem toate acreditarile necesare si ne asiguram ca acestea sunt actualizate anual. De asemenea, recunoastem ca avem un angajament mai larg fata de comunitate si ca respectam o politica stricta de mediu si investim foarte mult in formarea si dezvoltarea personalului nostru.

Daca aveti intrebari sau doriti mai multe informatii detaliate despre serviciile noastre, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.Oferim o gama de ferestre din PVC, aluminiu si lemn si produse conexe plus servicii de intretinere 24/7. Clientii nostri includ asociatii de locuinte, inspectori, arhitecti si firme de constructii.

Serviciu de intretinere si reparatii rapide, personal prietenos si fiabil, cu sprijinul echipei noastre de reparatii termopane Bucuresti.

Oferim un serviciu de reparatii termopane Bucuresti dedicat si specializeazat in toate aspectele legate de reparatiile produselor UPVC, precum si de furnizarea si montarea ferestrelor si usilor cu un consum de energie A.Oferim un serviciu excelent de ingrijire a clientilor si o garantie pentru toate unitatile sigilate de inlocuire.

Ne mandrim cu oferirea unui serviciu de reparatii fiabil si rentabil. Daca aveti o problema cu ferestrele upvc si usile va putem ajuta. Avem tehnicieni care sunt capabili sa repare cele mai multe defectiuni si pot efectua adesea reparatii la fata locului.

Detinem un stoc bun de piese de schimb si, pe masura ce avem o retea de furnizori care ofera un serviciu de livrare de 24 de ore, putem finaliza reparatiile in mod eficient.

Inlocuirea sticlei termopan:

Suntem specializati in inlocuirea unitatilor cu geam termopan care s-au stricat sau au fost rupte. Acest lucru se poate face pe aproape orice tip de fereastra, inclusiv lemn si aluminiu. Prin inlocuirea unitatilor, va prelungiti viata ferestrelor UPVC.

Condensarea in interiorul sticlei:

In general, motivul defalcarii unitatii sigilate este varsta, cand este intre 10/15 ani, materialul de etansare din jurul unitatii tinde sa se deterioreze, de asemenea, uneori unitatile se strica mai devreme din cauza unei amenajari necorespunzatoare sau pentru ca au fost fabricate prost. Oricum, aceasta problema poate fi rezolvata destul de usor prin inlocuirea unitatii defecte, cu ajutorul echipei noastre de la Reparatii termopane Bucuresti.

NU trebuie sa inlocuiti ferestrele UPVC:

Condensul din interiorul sticlei de termopan poate fi inlocuit cu usurinta cu o noua unitate cu geam termopan. Nu trebuie sa cumparati ferestre noi, tot ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti unitatea defecta, cu ajutorul echipei noastre de la Reparatii termopane Bucuresti.

Servicii de reparatii termopane Bucuresti :

Mai jos sunt prezentate cateva dintre serviciile de reparatii cu care suntem capabili sa ajutam. In general, putem diagnostica orice problema din conversatia noastra prin telefon sau prin e-mail si, in conditii normale, va putem oferi imediat o cota.

Inlocuiri incuietori in ferestre si usi

Inlocuiri manerele rupte la ferestre si usi

Inlocuiri panouri de usa Upvc

Inlocuiri balamale usi