Servicii funerare Bucuresti-Alaturi de dumneavoastra!

BUCURESTI - 8 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Religie

Profesioniștii cu experiență de la Servicii funerare Bucuresti sunt aici pentru a vă ajuta în aceste momente dificile. Oferim o gamă largă de servicii personalizate care să corespundă dorințelor și cerințelor familiei dumneavoastră.

.

.

Profesioniștii cu experiență de la servicii funerare Bucuresti sunt aici pentru a vă ajuta în aceste momente dificile. Oferim o gamă largă de servicii personalizate care să corespundă dorințelor și cerințelor familiei dumneavoastră.

Puteți conta pe noi cei de la servicii funerare Bucuresti pentru a vă ajuta să planificați si sa organizati tot ce este necesar pentru slujba si serviciul de care aveti nevoie . Și vă vom îndruma cu grijă prin numeroasele decizii care trebuie luate în acest timp scurt.

Sunteți bineveniți să ne contactati în orice moment al zilei, în orice zi a săptămânii, pentru asistență imediată. Sau puteti vizitați sediul nostru ce se afla la dispoziția dumneavoastră.

De asemenea noi cei de la servicii funerare Bucuresti oferim o multitudine de informații aici pe site-ul nostru web, astfel încât să puteți afla mai multe despre servicii funerare Bucuresti fara a va deplasa pana la sediul nostru.

Când vă planificați un serviciu, aveți la dispoziție multe opțiuni și vom face tot ce putem pentru a oferi o ceremonie frumoasă și respectuoasă. Indiferent de alegerea dvs., vă putem oferi un spațiu specific nevoilor dumneavoastra. Și mai presus de toate, vom face tot posibilul pentru a ne onora pe cei dragi. Vom fi bucuroși să satisfacem toate opțiunile dvs. și să răspundem la orice întrebări pe care le aveți.

SERVICII FUNERARE

Un serviciu funerar este un moment special pentru ca familia și prietenii să se ajute unul pe altul, să înceapă să găsească vindecare. Indiferent dacă alegeți înmormântare sau incinerare, puteți organiza un serviciu funerar pentru a-l onora pe cel iubit.

Suntem fericiți să vă oferim o înmormântare tradițională sau ceva complet unic. Multe culturi și religii au tradiții speciale de înmormântare și vom face tot posibilul pentru a vă satisface cererile. Acesta este un moment pentru dvs. și pentru familia dvs. și suntem onorați să vă ajutăm în orice fel putem.

SERVICIU MEMORIAL

La fel ca un serviciu funerar, un serviciu de memorial este un moment pentru a-l aminti pe cel iubit. Aceasta poate avea loc la scurt timp după moarte sau câteva săptămâni mai târziu, cu sau fără o urnă prezentă. Ceea ce este important este că creează un timp și un loc pentru familia și prietenii să se adune și să se sprijine unul pe altul, să împărtășească amintiri și să-și prezinte respectul.

ÎNMORMÂNTARE

Inmormântarea este un serviciu tradițional și există multe opțiuni pe care le puteți alege. Putem oferi o înmormântare traditionala ce include; vizitarea, priveghiul ; un serviciu funerar la casa noastră funerară, la biserică sau la o casă privată și la un serviciu de mormânt la un cimitir. Puteți alege dacă doriți un serviciu public sau privat sau o combinație. Depinde în întregime de dvs. cum doriți să vă aratati respectul. 

INCINERARE

Incinerarea  a devenit o opțiune populară pentru mulți oameni, deoarece poate fi mai flexibilă în ceea ce privește locul în care și când doriti serviciul de comemorare. Poți să păstrezi urna, să imprasti cenușa sau să ingropi urna într-un mormânt.

Indiferent dacă alegeți înmormântare sau incinerare, suntem aici pentru a vă oferi o ceremonie semnificativă.Pentru mai multe detalii si va rugam accesati www.evafunerare.ro