Jakob Hausmann gateste LIVE la Gastro Show & Seminar!
Locul desfasurarii: Hotel Danubius
Organizator: Revista GASTROMEDIA
Unul din cei mai apreciati bucatari din gastronomia romaneasca si nu numai, vine la Gastro Show & Seminar pentru a dezvalui unele din secretele misterioase ale gatitului.
Alatura-te si tu lui Jakob Hausmann, participand la eveniment joi, 4 iunie, la Sovata.
Inainte de a deveni cunoscuta vedeta a emisiunii „Hai sa bucatarim” de la TVR, maestrul in arta culinara Jakob Hausmann a cutreierat nenumarate universuri culinare ale lumii, incepand cu Elvetia, tara sa de origine si oprindu-se in Romania, unde continua sa practice meseria care l-a pasionat toata viata, in calitate de bucatar-sef al restaurantului Mica Elvetie.
„Fuziunea gusturilor” este tematica pe care Jakob Hausmann o va transpune in tigaie la Gastro Show & Seminar, eveniment dedicat dezvoltarii cunostintelor din domeniul ospitalitatii si a aptitudinilor culinare a tuturor celor implicati in sectorul HoReCa.
Manifestarea este organizata de revista Gastromedia si va vea loc joi, 4 iunie 2009, la Hotel Danubius din Sovata.
Pentru detalii sau inscrieri la eveniment accesati pagina gastroshow.gastromedia.ro
Daniel Maior
Responsabil Promovare & PR
Despre BORO - INFO S.R.L.
BORO-INFO SRL are o experienta de peste 15 ani in editarea revistelor de specialitate si organizarea de evenimente de afaceri. Principalele produse ale companiei sunt: BRUTARUL-COFETARUL - Revista pentru brutarii, patiserii, cofetarii, gelaterii si ciocolaterii; GASTROMEDIA - Revista operatorilor din alimentatia publica si industria ospitalitatii; GASTROPAN - Expoziţie internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si HoReCa.
Participare: Intrare libera