PRODAL’94 A REALIZAT CU SUCCES CAMPANIA „CASTIGA CU STALINSKAYA, WEMBLEY SI PASSION” !

BUCURESTI - 21 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Peste 4000 de locatii in 124 localitati din toate judetele tarii au fost vizitate de catre "Clienti Misteriosi" pe parcursul a trei luni

Compania Prodal ‘94 a incheiat campania de fidelizare “ Castiga cu Stalinskaya, Wembley si Passion!” care s-a desfasurat in toate judetele tarii si in fiecare sector din Bucuresti in perioada Octombrie-Decembrie 2004. Campania a fost de tipul “clientul misterios” si a avut drept scop fidelizarea comerciantilor, stimularea vanzarilor, mentinerea standardelor de mercantizare prin oferirea unor premii atractive.

Fiecare locatie a fost vizitata de catre un “client misterios”. Astfel, comerciantii care au recomandat vodca Stalinskaya, ginul Wembley sau coniacul Passion, au fost recompensati cu diverse premii oferite pe loc. In acordarea premiilor s-a tinut cont si de expunerea produselor Prodal in raftul de bauturi.

Dintre cele peste 4000 de locatii retail si HoReCa intrate in campanie, 70% dintre comercianti au castigat premiile oferite de Prodal respectand criteriile cerute. Acest rezultat demonstreaza faptul ca programul de fidelizare a avut succes in randul comerciantilor.

“ Derularea acestui program a necesitat o coordonare complexa la nivel national. Succesul acestuia s-a concretizat in depasirea obiectivelor propuse beneficiind de un partener profesionist in compania BrandsOn” – Carmen Tanasie, Marketing Manager.

Despre BrandsOn Marketing

BrandsOn Marketing este o agentie specializata de BTL care a reusit intr-un timp foarte scurt sa contribuie la promovarea multor marci prezente pe piata romaneasca: Rimmel si Adidas (Coty), Ackerman (Romdrinks), Connex, HVB, Sao (Euroavipo), Dobrogea, Gourmet si Caroli (Caroli), cardul de fidelitate Stop Shop, Zapp, Banca Transilvania, Siemens, The One, Raiffeisen Banca pentru Locuinte.
Corina Toma
021-2310696

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/brandson-marketing/prodal94-a-realizat-cu-succes-campania-castiga-cu-stalinskaya-wembley-si-passion