miniMAX DISCOUNT deschide in aceasta primavara primele magazine de tip discounter din sudul tarii

BUCURESTI - 1 martie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

In lunile aprilie si mai, compania miniMAX DISCOUNT va deveni operationala prin deschiderea primelor 3 magazine de tip discounter din regiunea sudica a tarii. Magazinele amplasate in orasele Slatina, Targoviste si Urziceni, aflate in prezent in stadiu de constructie avansata, implica o investitie unitara de 750.000 Euro si vor reprezenta spatii comerciale moderne, foarte curate si echipate conform standardelor europene, cu suprafata de vanzare de 1.000 mp, punand la dispozitie 8 case de marcat si 100 de locuri de parcare.

Aceste prime deschideri ale magazinelor miniMAX DISCOUNT in sudul tarii se inscriu in strategia companiei de a extinde reteaua in orasele cu peste 30.000 de locuitori, urmarindu-se practic crearea unei facilitati moderne de comert pentru consumatorii aflati in zonele ocolite inca de marile concerne internationale. Oferta de produse urmareste a intruni cel mai bun raport calitate-pret si va cuprinde necesarul zilnic, precum: fructe si legume cu autoservire, carne proaspata cu autoservire, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare.

«Aducem in aceste orase o noutate comerciala constand in magazine moderne in regim de autoservire, echipate conform standardelor europene si ne concentram pe un sortiment de produse avantajos din toate punctele de vedere pentru consumatorii cu venituri medii si mici. Tinand cont ca in Romania cheltuielile lunare ale unei familii sunt alocate in proportie de peste 50% produselor alimentare, reprezentand cea mai mare rata europeana la acest moment, politica noastra de discount in comercializarea bunurilor de larg consum raspunde cel mai bine realitatilor acestei tari», declara Rainer Exel – Director General al companiei miniMAX DISCOUNT.

«Odata cu lansarea noii marci miniMAX DISCOUNT nu ridicam numai standardele comerciale ale comunitatilor in care intram, ci cream si locuri de munca bine remunerate cu posibilitati de recunoastere individuala a celor mai eficienti angajati. In judetul Ialomita, spre exemplu, se inregistreaza una dintre cele mai ridicate rate ale somajului – de 10,1%. Avem, asadar, toate motivele sa credem ca magazinul nostru din Urziceni va oferi solutii inclusiv in domeniul ocuparii de personal in plan local si va fi bine primit de partenerii nostri si de locuitori.»

Administratia centrala a companiei se afla in Bucuresti, unde dispune de un depozit de 3.000 mp, pe care urmareste sa-l extinda in al doilea semestru la 10.000 mp, spre a face fata deservirii intregii retele miniMAX DISCOUNT, careia intr-un prim stadiu i se vor mai alatura 6 magazine pana la sfarsitul anului 2005.

Despre BtB Advertising

Pentru atingerea pozitiei de lider de piata, primele 10 magazine miniMAX DISCOUNT sunt planificate a fi puse in functiune pana la sfarsitul anului 2005, si alte 20 pana la finele lui 2006. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine.
SC miniMAX DISCOUNT SRL
Soseaua de Centura nr.12, Comuna Pantelimon, Judetul Ilfov
Adresa postala: O.P. 24 - C.P. 113, Bucuresti
Tel (centrala): 0725.137.002