Camin Pentru Bunici – o solutie viabila pentru persoanele in varsta

BUCURESTI - 23 decembrie 2016

Comunicat tip General in Social

Cel mai important avantaj de a trai intr-un azil de batrani este faptul ca se ofera siguranta. La o anumita varsta, este esential sa stim ca putem continua sa ne bucuram de o viata independenta si atractiva, sigura, si mai presus de toate, de un mediu care ofera pace si linistite in compania altor persoane.

Camin Pentru Bunici – o solutie viabila pentru persoanele in varsta

In cele ce urmeaza vom oferi cateva conditii pe care trebuie sa le asigure un azil de batrani Bucuresti pentru un trai sigur si linistit.

 

Trebuie sa ofere cazare intr-un mediu relaxat si dotat corespunzator, alimentatie conform prescriptilor medicale, asistenta medicala non-stop si chiar programe de recuperare.

 

Exista camine pentru  batrani in Bucuresti in care se organizeaza activitati de agrement. Anumite programe includ exercitii, adunari sociale si excursii fermecatoare programate in diferite locuri. In alte cazuri, astfel de camine sunt dotate cu piscine si sali de gimnastica.

De asemenea, transportul pentru a calatori la magazine pentru a face cumparaturi sau la un medic, este adesea disponibil. Pe de alta parte, stimularea mentala este esentiala si, prin urmare, un loc cu jocuri la mese, serile de film si participarea la evenimente sunt solutii ideale in acest sens.

 

Camin Pentru Bunici este un centru de ingrijire batrani in care numeroase persoane au gasit o locuinta. Termenul de „locuinta” este folosit foarte frecvent de oameni pentru a descrie locul in care traiesc, strans legat de un sentiment de securitate, confort, apartenenta si calm. Misiunea acestui centru este de a asigura o viata demna si ingrijire speciala pentru cei care au nevoie.

Varianta de a merge la un camin pentru varstnici ar trebui sa fie luata in considerare numai in urmatoarele cazuri: atunci cand conditiile din familie nu satisfac nevoile impuse de varsta inaintata, in cazul in care activitatile fiecaruia dintre membri nu permit ingrijirea persoanelor in varsta si acestea raman singure acasa, moartea sau boala sotului/sotiei, handicap (uneori doar psihologic) etc.Complexul pus la dispozitie de cei de la Camin pentru Bunici propune un pachet complet de servicii pentru supravegherea si ingrijirea batranilor, conditii optime de cazare, iar in abonamentele propuse de acestia regasim: acces la toate utilitatile si spatiile caminului, cazare pe toata durata sederii intr-un pat comod dotat cu saltea noua, trei mese proaspete si calde pe zi + doua gustari, preot duhovnic cu ocazia tuturor sarbatorilor, socializare cu persoane de varsta sa si grija noastra in permanenta, medic geriatru si consultatii in functie de istoricul medical al pacientului, asistenta medicala, infirmiera non-stop, administrare medicamente conform schemei de tratament, ingrijire corporala de cate ori este nevoie, regim alimentar conceput impreuna cu familia pacientului, organizare de mese festive (sarbatori, si la ziua de nastere), servicii de spalatorie - uscatorie, tratare escare forma usoara, aplicare crema protectoare si pansamente, asistenta la deplasare, monotorizarea parametrilor fiziologici, informare permanenta a familiei despre evolutia pacientului, activitati recreative, kinetoterapie.
Pentru mai multe informatii cu privire la subiect accesati: https://camin-pentru-bunici.ro.