Primul card cadou universal din Romania disponibil in magazinul online dedicat CardCadou.Online

Cluj - Napoca - 6 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Retail

Live site

Gift Card Online S.A., principalul emitent independent de carduri tip cadou multibrand din Romania, anunta demararea operatiunilor de inrolare noi parteneri in reteaua CardCadou.Online.

Dupa mai bine de un 1 an de dezvoltari software a sistemelor de emitere si gestiune a cardurilor cadou multibrand, Gift Card Online S.A. a deschis portile viitorilor sai parteneri, atat din mediul online cat si din mediul offline, acceptanti ai cardurilor cadou emise de catre aceasta. Vizate sunt principalele branduri cu acoperire nationala din Romania, capabile sa ofere diversitatea de produse si servicii si acoperirea necesara unui card cadou multibrand universal.

Card Cadou

Dan Ciceu - General manger

Serviciul de acceptare a cardurilor cadou poate fi activat atat in magazinele offline ale viitorilor parteneri printr-o interfata dedicata, cat si in mediul online, respectiv in magazinele online ale partenerilor interconectati printr-o conexiune securizata online cu emitentul Gift Card Online SA.

Daca reprezentati un brand interesat in acceptarea CardCadou.Online in magazinul online sau offline al companiei nu ezitati sa ne contactati folosind formularul din pagina dedicata partenerilor card cadou online..

Cardul cadou universal emis de catre Gift Card Online SA va putea fi folosit ca si cadou in cadrul evenimentelor fericite din viata oricui, atat in cadrul unor onomastici individuale cat si in cadrul unor evenimente de tip corporate, concursuri interne de vanzari sau bonusarea unor parteneri comerciali.

Adresabilitatea CardCadou.Online este atat mediului privat cat si celui business, fara nici un fel de restrictii. Modalitatea de achizitie si plata a unui CardCadou.Online este extrem de simpla. Pe website-ul dedicat acestui serviciu premium, CardCadou.Online poate fi cumparat atat online folosind cardurile bancare emise sub sigla Visa / Mastercard sau cardurile de rate emise de catre BRD Finance, Card Avantaj, Alpha Bank sau STAR BT Banca Transilvania, internet banking pus la dispozitie de Banca Transilvania si Banca Comerciala Romana, cat si prin cea mai populara metoda din Romania, respectiv achizitia in sistem ramburs.

CardCadou.Online achitionat astfel poate fi trimis prin curier postal atat la destinatarul final, respectiv fericitul sarbatorit, cat si la orice adresa clientul o doreste. Beneficiarul final al Card Cadou . Online va alege sa utilizeze acest serviciu premiu in cadrul magazinelor partenere din intreaga tara, atat cele online cat si cele offline.

Gift Card Online SA si-a propus sa domine segmentul cardurilor cadou din Romania si sa devina lider de piata in maximul 12 luni, iar pentru 2018 si-a propus punerea in circulatie a minim 75.000 de carduri cadou. “Vom continua sa lansam noi parteneriate cu brandurile locale dar si cu cele internationale astfel incat utilizatorul final sa beneficieze de toata plaja de produse si servicii din care sa-si satisfaca toate dorintele, indiferent de cat de speciale ar fi acestea.”, a declarat Dan Ciceu, General Manager Gift Card Online S.A.

Beneficiind de sprijinul unor partneriate puternice precum si de experienta unei echipe manageriale de exceptie, Card Cadou Online S.A. va deveni in cel mai scurt timp un etalon in domeniu prin bunele practici si prin profesionalismul celor care o reprezinta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cardcadouonline/primul-card-cadou-universal-din-romania-disponibil-in-magazinul-online-dedicat-cardcadou-online