Start la Test Drive cu Noul Golf

Constanta - 7 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Auto

In perioada 7-9 noiembrie, Cardinal Motors Constanta organizeaza in parcare la Aqua Magic din Mamaia, evenimentul de lansare al Noului Golf. Nascut cu experienta.ce consta in test drive pentru cei interesati. Noul Golf si-a facut aparitia alaturi de intreaga familie Volkswagen Golf, Golf I, II,III,IV si V. Evenimentul a debutat cu o conferinta de presa, jurnalistii fiind primii care au testat acest model.

Volkswagen dezvăluie cel mai important secret al anului în domeniul automobilistic: un nou Golf mai economic.
Autoturismul care s-a bucurat de cel mai mare succes în Europa, cu peste 26 de milioane de unităţi comercializate, este îmbunătăţit la toate capitolele.
O contribuţie semnificativă la performanţele acustice revoluţionare este asigurată de motoarele TDI Common-Rail utilizate pentru prima dată la modelul Golf. Vor fi disponibile propulsoare TDI cu o putere cuprinsă între 90 CP şi 170 CP.
Siguranţa noului Golf a fost demostrată în cele mai recente teste EuroNCAP: un fenomenal rezultat de 36 puncte din 37 posibile şi cinci stele pentru protecţia ocupanţilor. Patru stele pentru protecţia copiilor cu 41 de puncte. Trei stele pentru protecţia pietonilor si este astfel, masina cu una din cele mai bune niveluri de protecţie pietonale disponibile.
Puterea şi distincţia designului noului Golf închide cercul deschis de prima generaţie de Golf (1974 - 1983), extrem de influentă şi continuat de cea de-a IV-a generaţie (1997 - 2003). Unicitatea designului de ansamblu, linia farurilor şi a stopurilor, precum şi profilul lateral, nu fac decât să se identifice cu designul general al modelelor Volkswagen.
Oricine priveşte noul Golf recunoaşte imediat semnificaţia acestuia. Cea de-a şasea generaţie nu prezintă modificări radicale faţă de modelele anterioare; în schimb, rămâne “marele Golf” indiferent de perspectivă. Un autovehicul original. Unic. Stabil, fără vârstă şi clasă, o atracţie universală, un autoturism pe care te poţi baza.
Aspectul rafinat al modelului Golf are la bază ADN-ul Volkswagen, modificat de către de Silva, Manzoni şi Bischoff. Un aspect cheie îl reprezintă nivelul extrem de ridicat al valorii; această imagine se reflectă prin excelenţă în noul Golf: “Au fost reunite componentele de bază ale modelului Golf într-un ansamblu nou şi precis. Rafinamentul detaliilor se regăseşte şi în claritatea aspectului frontal al primei generaţii şi în montantul posterior perfectat la cea de-a patra generaţie.Toate acestea sunt puternic simtite de catre pasionatii Golf-ului. Ne-am propus ca pana la finalul acestui an sa comercializam 50 de unitati dintre care 10 au fost deja livrate.” a declarat Ionut Caratas, directorul de vanzari Volkswagen Autoturisme Cardinal Motors.
Cei interesati sunt asteptati atat in parcare la Aqua Magic (7-9 noiemebrie) cat si la showroom-ul Volkswagen Cardinal Motors din Constanta.

Despre Cardinal Motors Constanta

Cardinal Motors este distribuitor Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Audi in Constanta. Cateva dintre serviciile noastre gandite in exclusivitate pentru clientii nostri sunt: programare rapida, program prelungit atat la Service cat si la Showroom, test drive cu toata gama, masina la schimb, ridicare/livrare de la/la domiciliu, spalatorie (numai la Ploiesti), transport gratuit pentru clienti, tractari non stop, rent a car, buy back, internet wireless pentru clienti si serviciul de finantare proprie, Cardinal Leasing, cel mai rapid raspuns referitor la oferta de finantare auto.
Mihaela Sandu
Consilier PR
mihaela.sandu@cardinalmotors.ro;

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cardinal-motors-constanta/start-la-test-drive-cu-noul-golf