TIBCO 2013 - cargo-partner prezintă roadster-ul electric Tesla!

BUCURESTI - 27 mai 2013

Comunicat tip General in Industrie, Tehnologie, Logistica/Transport, Retail, CSR

Live site

București, România (mai, 2013) — TIBCO 2013
Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la TIBCO intre 30.05 - 02.06.2013, în cadrul centrului expozițional ROMEXPO, pentru a vizita standul cargo-partner situat în fața intrării principale, unde veți avea șansa să priviți îndeaproape și să cunoașteți cel mai inovator automobil electric - TESLA Roadster.

cargo-partner TESLA

cargo-partner Gmbh – compania a primit numeroase premii prestigioase pentru activitatea sa în domeniul protecției mediului printre care VCÖ Mobility Award 2010, Lufthansa Cargo Climate Care 2011, Energy Globe Austria 2011, pentru promovarea conceptului de ‘’e-mobility – logistica verde începe prin sustenabilitate’’ – un aspect din ce în ce mai important pentru clienții din sectorul logistic. În fiecare an, industria transporturilor pune accent pe creșterea nivelului de siguranță, pe inovație și pe protecția mediului.

cargo-partner în România - a fost deschisă în anul 2000. Compania oferă o gamă variată de servicii și are filiale în cele mai importante orașe din țară: București, Otopeni, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași.
Portofoliul nostru de servicii include:
1. Casă de expediții ce ofera transport aerian și transport maritim
2. ROAD-Xpress – transport rutier național și internațional
3. Furnizor de servicii logistice integrate
4. Comisionar vamal propriu

”e-mobility” – ’’logistica verde începe prin sustenabilitate’’
TESLA Roadster, este o mașină sport dar în același timp este și un automobil alimentat electric (BEV – Battery Electric Vehicle) produs de compania Tesla Motors în perioada 2008 - 2012. Modelul TESLA se remarcă în special prin motorul său electric, performanțele acestui roadster nu se rezumă la viteză și accelerație. Proprietățile unice ale motorului electric îi conferă
un avantaj uriaș față de un motor clasic pe combustie atât în ceea ce privește cuplul (forța de rotație) cât și în privința regimului motor (regimul de operare în care motorul funcționează la eficiență maximă). Roadster-ul poate atinge 13.000 RPM (Rotații Pe Minut), un nivel la care se ridică foarte puține motoare pe combustie de mari dimensiuni.

Protecția mediului
Sustenabilitatea este filozofia prezentului dar și unul dintre cele mai importante aspecte ale industriei transportului. Noi punem
în discuție tehnologiile de transport cu cel mai eficient grad de protecție a mediului înconjurător și le susținem acolo unde
acestea pot fi puse în practică și chiar transformate într-un avantaj competitiv. cargo-partner România deține certificarea ISO 14001:2005.
Dorim să vă împărtășim mai multe informații despre filozofia noastră în afaceri și despre avantajele unui parteneriat.

Vă invităm să ne vizitați la TIBCO in perioada 30.05 - 02.06.2013 și să ne spuneți cum vă putem fi de ajutor! Vă așteptăm!

Despre Cargo-Partner Expeditii

cargo-partner este o companie de transport si logistica full-service, avand sediul central la Viena.
In prezent detinem peste 100 de birouri in Europa de Vest, CEE si Balcani, Ucraina, Rep Moldova, China, Corea de Sud, Singapore, Thailanda, Taiwan, Sri Lanka, India si SUA, fiind cotati in top 10 case de expeditie in Europa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cargo-partner-expeditii/tibco-2013-cargo-partner-prezinta-roadster-ul-electric-tesla