5000 de oportunități de carieră în cadrul Angajatori de TOP Virtual

BUCURESTI - 8 noiembrie 2016

Comunicat tip General in HR

Săptămâna aceasta, până pe 13 noiembrie 2016, are loc cea de-a 8 - a ediție a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, proiect de recrutare online care reunește peste 140 de angajatori și 5000 de oportunități de carieră. Evenimentul a început pe 31 octombrie, iar după prima săptămână au fost înregistrate peste 100.000 de vizite, aproape dublu față de ediția din toamna anului trecut. Cei care au accesat târgul de carieră Angajatori de TOP Virtual, provin din oraşe precum: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Ploiești, Brașov, dar si din alte orase din țară.

Cui se adreseaza târgul virtual Angajatori de TOP?

Pentru cei care își doresc să se angajeze în această toamnă, târgul virtual de joburi poate reprezenta soluţia perfectă pentru a obţine jobul dorit. Platforma virtuală 3D este o metodă inovativă care aduce în confortul propriei locuințe peste 140 de companii și 5000 de joburi. Oportunitățile de carieră sunt în domenii diverse: IT, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail, Turism și Agenții de Recrutare. Principalul beneficiu al platformei este că utilizatorii pot vizita, din fața calculatorului, standurile virtuale ale companiilor participante la eveniment.

Evenimentul este adresat atât profesioniștilor cât și celor fără experiență, candidaților care sunt în căutare de locuri de muncă. Companiile participante recrutează pentru poziții entry – level cât și pentru poziții senior sau middle level. Totodată, candidații care vor să treacă prin experiența unui internship, pot accesa târgul virtual Angajatori de TOP pentru a aplica la programul dorit.

Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro. După logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului şi pot aplica la toate joburile de interes.

 

Principalele beneficii aduse de participarea la târgul virtual de carieră – Angajatori de TOP

 

    Acces la peste 5000 de joburi la nivel naţional, în domenii diverse de activitate, de la IT, Servicii şi BPO, FMCG, Inginerie, Bancar, Telecom, Consultanță până la Logistică şi Transporturi, Auto, Retail și Turism;Eficientizarea procesului de aplicare. Candidaţii se pot „muta” rapid de la un stand la altul şi pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro;Nu există costuri de transport şi/sau cazare. Evenimentul este accesibil oricui deţine un calculator/laptop şi conexiune la internet;Angajatori de TOP Virtual elimină barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de oraşul în care aceștia locuiesc;

 

Printre companiile participante la ediția din această toamnă a celui mai mare târg de carieră din mediul virtual se numără: Kaufland România, DRÄXLMAIER Group, Allianz Managed Operations and Services SE München, Allianz Worldwide Partners, Computer Generated Solutions Romania, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, TELEKOM Romania, TELUS International Europe, Lidl România, Microsoft, Nokia, Valeo Lighting Injection, JYSK, Pepco, Automatic Data Processing (ADP) România, MOLSONCoors BREWING COMPANY, getback Recovery, BCR, Genpact, Hewlett Packard Enterprise, IBM NN, Philip Morris Romania, Vodafone Shared Services Romania, Vodafone România, Coca-Cola HBC România, AMOMA.com, DB Schenker SSC, Dell, Veeam Software, Accenture, DB Global Technology, Federal-Mogul Motorparts, Grup Renault România, Raiffeisen Bank.

 

Care au fost cele mai vizitate standuri după prima săptămână Angajatori de TOP Virtual?

 

După prima săptămână de eveniment, cele mai vizitate standuri au fost: Coca-Cola HBC România, Accenture, BCR, Grup Renault România, Kaufland România, Lidl România și Microsoft. Câteva dintre joburile pe care companiile le au deschise în această toamnă sunt: Junior Recruitment Analyst with French, Customer Logistics Specialist, IT Project Manager, Supply chain adaptation project manager, Finance Commercial Analyst, Senior Reporting Specialist, Analist Tehnic Business Intelligence, ETL Developer, Solution Arhitect etc.

În perioada 31 octombrie – 7 noiembrie au fost înregistrate peste 100.000  de vizite, aproape dublu față de ediția din toamna anului trecut. Cei care au accesat platforma virtuală au fost interesați în principal de internship-uri, joburile în domeniul Financiar-Bancar, Inginerie și joburile în IT. Oportunitățile de carieră sunt deschise pentru toți candidații în căutare de job, indiferent de nivelul de experiență.

Webinarul, o sesiune rapidă de dezvoltare în carieră

 

Vizitatorii evenimentului Angajatori de TOP Virtual au ocazia de a afla care sunt acele trips&tricks ale unui CV redactat cu succes, în cadrul webinarului de carieră susținut de Gabriel Chicioreanu, Trainer, Supervizor și Consultant în Carieră. Webinarul este un seminar care va avea loc online, joi, 10 noiembrie, ora 14.00 și va dura 60 de minute timp în care participanții pot adresa întrebări speakerului prin intermediul chat-ului accesibil pe platforma online. Deadline-ul de aplicare la webinar este 9 noiembrie. Participanții la Webinar vor primi sfaturi utile despre cum își poti pune în valoare activitățile pe care le-au desfășurat și cum să își organizeze informațiile în CV, astfel încât să obțină jobul dorit.

 

Mai multe detalii pot fi accesate pe www.hipo.ro, la secţiunea dedicată Angajatori de TOP Virtual.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/5000-de-oportunitati-de-cariera-in-cadrul-angajatori-de-top-virtual