Lewis Horne, fondatorul masinii electrice Uniti va fi prezent la DevTalks, pe 16 mai, in Cluj-Napoca

Cluj - Napoca - 19 aprilie 2018

Comunicat tip General in IT&C

Pe 16 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a patra editie DevTalks, cea mai mare expo-conferinta dedicata comunitatii de developeri din Romania.
Peste 1000 de developeri si pasionati de tehnologie se vor intalni in cadrul DevTalks, un eveniment cu traditie pentru comunitatea IT atat din Cluj-Napoca, cat si din imprejurimi. Evenimentul se remarca prin amploarea temelor abordate, diversitatea speakerilor prezenti, dar si impactul creat de prezenta numarului mare de developeri, antreprenori, investitori si companii renumite din domeniu. Cu fiecare editie, DevTalks contribuie la crearea unui context potrivit pentru evolutia industriei si transformarea comunitatii, prin incurajarea proiectelor inovatoare si a schimbului de idei.

devtalks

Editia cu numarul 4 a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca aduce impreuna peste 60 de speakeri, lideri si profesionisti IT atat din Romania, cat si din SUA, Canada, Hong Kong, Marea Britanie, Germania, Suedia, Elvetia si Polonia. Cu o experienta de aproape 10 ani in domeniu, printre profesionistii care vor urca pe scena se afla:

Aceasta editie DevTalks propune sapte scene dedicate sesiunilor de continut cu un impact major asupra societatii actuale. Scena principala la aceasta editie va fi cea de Emerging Technologies unde vor fi discutate cele mai noi subiecte precum crearea unor solutii bazate pe inteligenta artificiala, impactul pe care accesibilitatea in tehnologie il are asupra utilizatorilor, dar si modul in care developerii si antreprenorii vor beneficia de schimbarile aduse de crearea de continut prin intermediul realitatii virtuale, realitatii augmentate si realitatii mixte pana in anul 2020. Pe scena va urca si speakerul Audrey Tang, hacker civic si ministrul digital al Taiwanului responsabil cu inovatia sociala care va vorbi despre Inteligenta Artificiala prin prisma unei povesti despre democratie.

La fel ca la editiile anterioare, scenele de Web&Mobile si Datafication vor aborda noile trenduri din domeniu precum evolutia JavaScript, protejarea userilor in ecosistemul web bazat pe inteligenta artificiala, dar si impactul pe care Regulamentul European privind protectia datelor (GDPR) il va avea asupra modului in care stocam datele. Pe scena de DevOps vor urca speakeri care vor discuta despre cum vor evolua instrumentele si modalitatile prin care DevOps este integrat atat in cadrul startup-urilor, cat si in marile companii.

In premiera la DevTalks Cluj-Napoca vor fi amenajate 3 noi scene. Noutatea acestei editii este reprezentata de introducerea a trei noi scene precum Java, Automotive si Product Management unde vor fi abordate subiecte de impact pentru evolutia actuala a industriei IT.

Aflat pentru prima data la un eveniment din Romania, Lewis Horne va fi prezent la DevTalks pe scena de Automotive pentru a povesti mai multe despre crearea masinilor in contextul tehnologiilor actuale si impactul acestora asupra oraselor moderne. Mai mult, in interviul oferit pentru DevTalks, Lewis a vorbit despre motivatia de a construi masina electrica Uniti si impactul pe care acestea il vor avea in viitor asupra societatii.

Putem spune ca era mobilitatii bazate pe cloud este aici, dar partea de hardware construita cu un anumit scop nu exista, acesta fiind un lucru necesar. Cu hardware-ul potrivit, putem avea o platforma care are caracteristicile necesare pentru autonomie si pentru o experienta de utilizator pregatite pentru viitor. Masinile electrice, conectate si autonome vor face lucrurile mai accesibile din punct de vedere economic pentru mai multi oameni, vor oferi caracteristici mult mai impresionante, vor fi mai sigure, mai curate si mobilitatea noastra va avea mai multa sens decat in ​​prezent.”

Scena de Java va aduce impreuna speakeri de la companii precum Canoo, Burberry, Terracotta sau Adobe Systems Romania, iar scena de Product Management va aborda teme despre cum sa construiesti o experienta de utilizator bazata pe o conversatie naturala umana sau cum arata viitorul business-urilor din sectorul de mobile development in era comunicarii influentata de tehnologie.

Parte din experienta DevTalks sunt si zonele special amenajate pentru a facilita interactiunea dintre participanti, dar si divertismentul in cadrul evenimentului. Zona expozitionala se va transforma din locul in care companiile IT isi vor prezenta cele mai noi proiecte in spatiul neconventional cu sesiuni de live coding si modalitati practice de interactiune si prezentare a celor mai inovatoare tehnologii.

Evenimentul DevTalks este realizat cu ajutorul partenerilor nostri care vor participa atat in zona expozitionala, cat si in cadrul sesiunilor de continut. Printre acestia se numara: Accesa, Metro Systems, UiPath, Yardi Romania, SDL, Frequentis, Dual IT, MHP – A Porsche Company si Porsche Engineering.

Mai multe detalii despre eveniment si achizitionarea biletelor la DevTalks Cluj-Napoca pot fi accesate pe www.devtalks.ro/cluj/.  In plus, portalul de cariera www.hipo.ro sponsorizeaza 100 de invitatii la eveniment. Cei care doresc sa obtina un bilet gratuit la DevTalks Cluj-Napoca pot aplica aici: https://goo.gl/8rLv3v

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/catalyst-solutions-srl/lewis-horne-fondatorul-masinii-electrice-uniti-va-fi-prezent-la-devtalks-pe-16-mai-in-cluj-napoca