CENTER FOR INTERNATIONAL PRIVATE ENTERPRISE LANSEAZĂ CEA DE A TREIA EDIŢIE A CD-ULUI „FEMEI DE SUCCES”

BUCURESTI - 11 mai 2004

Comunicat tip General in ONG

Center for International Private Enterprise (CIPE), cu finanţare din partea National Endowment for Democracy, lansează cea de a treia ediţie a CD-ului ‘FEMEI DE SUCCES’ în care peste 50 de femei povestesc cum au reuşit în carieră.

Evenimentul va fi marcat printr-o conferinţă de presă ce va avea loc în data de 14 mai, la ora 12.30, în Sala Valahia, Hotel Crowne Plaza, Bucureşti, în finalul celei de a treia ediţii a Conferinţei Femeilor de Afaceri, organizată de CIPE.

CENTER FOR INTERNATIONAL PRIVATE ENTERPRISE LANSEAZĂ  CEA DE A TREIA EDIŢIE A CD-ULUI „FEMEI DE SUCCES”

„Ca şi în anii trecuţi, acest CD îşi propune să demonstreze că succesul există peste tot, numai că noi, românii, nu am învăţat încă să îl cultivăm. În concepţia CIPE, succesul nu constă neapărat în notorietatea firmei, în valoarea cifrei de afaceri sau a profitului. Succesul antreprenorial poate fi reprezentat la orice nivel: poate însemna o companie cu sute de angajaţi şi poate însemna şi o mică firmă cu născută din dorinţa de a obţine independenţă financiară. ”, afirmă Camelia Bulat, Directorul Programului CIPE România.

CD-ul include poveşti de succes grupate pe trei categorii, spre deosebire de ediţiile precedente în care au fost prezentate doar femei care îşi conduc propria afacere. „În acest an, pe lîngă această primă categorie a femeilor care îşi conduc propria afacere, CD-ul mai prezintă şi poveştile de succes ale unor femei-manager, aflate în posturi importante de conducere (dar nu neaparat în posturi de director general), şi pe cele ale unor femei care activează în organizaţii internaţionale care au avut un merit în proiecte cu impact deosebit pentru mediul economic şi social din România”, spune Cristina Grecu, coordonatoarea proiectului.

Despre Center for International Private Enterprise

Centrul Internaţional pentru Întreprindere Privată a derulat în ultimii trei ani în România un proiect pentru dezvoltarea asociaţiilor de afaceri. In cadrul acestui proiect, asociaţiile de afaceri din sectoarele-ţintă - turism, producţie şi tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor - au reuşit să îşi coordoneze eforturile şi să îşi susţină interesele în faţa Guvernului României. CIPE a susţinut şi crearea Coaliţiei Asociaţiilor Femeilor de Afaceri (CAFA) pentru a oferi femeilor de afaceri posibilitatea să-şi exprime punctul de vedere în cadrul procesului de luare a deciziilor la nivel public. In prezent, CIPE derulează un nou proiect care se concentrează pe dezvoltarea asociaţiilor femeilor de afaceri.

Pentru mai multe informaţii despre programele CIPE în România, vizitaţi pagina de web www.ciperomania.org.

Corina Schwartz, Program Manager, CIPE România
Str. Mendeleev Nr. 8, Ap. 4, sector 1, Bucureşti
Telefon: 021- 212 85 94
Telefon/ Fax: 021- 650 43 25