ciubareala    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ciubareala

 • ciubareala. Saune si ciubare din lemn

  ciubareala

  Cluj - Napoca, Cluj - 2 November 2017

  Comunicat de Webdesk Agency SRL

  Ciubarul sau hot tub-ul isi are originile in Japonia, unde baia intr-o cada de lemn cu apa fierbinte este un ritual care purifica organismul si asigura o energizare totala, cu efect de revitalizare a tuturor grupelor de muschi. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: saune , ciubareala

  Vezi toate comunicatele de presa despre ciubareala

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ciubareala.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ciubareala. Informatiile despre ciubareala cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ciubareala, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ciubareala, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.