ShapeShifter by Claudia Rawlings - o calatorie despre stil

BUCURESTI - 13 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Designerul Claudia Rawlings lansazeaza un concept nou de rochie multifunctionala – ShapeShifter in cadrul festivalului de moda Romanian Fashion Philosophy, joi 13 Octombrie, orele 21:00, la Palatul Bragadiru, Calea Rahovei 147-152, Bucuresti.

ShapeShifter - Rochie multifunctionala by Claudia Rawlings

ShapeShifter - Your Dress, Your Style, Express !

Claudia Rawlings

Lansarea conceptului ShapeShifter – A journey about style

ShapeShifter Dress – se doreste a fii un Must Have in garderoba orcarei femei. Versatilitatea, feminitatea si imaginatia definesc conceptul ShapeShifter . Claudia Rawlings a creat aceasta rochie ca un tribut adus Femeii si aspectelor ei infinite :  Eleganta, Confortabila, Provocatoare, Delicata, Edgy, Conservatoare sau mereu In Syle.

Designerul ne va fermeca cu mixul creativ de forme, culori si texturi, purtandu-ne astfel pe taramul imaginatiei, unde fiecare rochie ne va revela  un  aspect al personalitatii si propriului stil feminin.

Rochia a fost gandita special sa surprinda nevoile fiecarei femei si a evenimentelor din viata ei.

ShapeShifter poate fi cu usurinta metamorfozata intr-o tinuta eleganta de seara sau intr-o tinuta lejera de zi.

De la rochia de mireasa, la rochiile versatile ale domnisoarelor de onoare, rochii de seara sau tinute de zi, ShapeShifter poate fi purtata in cate stiluri  si forme dorim.

Modele vor defila pe acordurile muzicii live ale violonistei Graziella , si ne vor completeta  povestea  minunatele creatiile florale ale ‘The Flower Story’ si  frumoasele incaltari ale Atelier Faiblesse.

Your Dress, Your Style, Express!

Despre creatoarea de moda Claudia Rawlings

Absolventa a Universitătii Kent, cu masterat în Design vestimentar şi Textile, Claudia Rawlings s-a intors in Romania, dupa ce a lucrat 15 ani in Marea Britanie. Printre colaborarile ei atat in industria mare de textile, cat si pentru designeri de renume, se numara branduri celebre precum Puma, Nike, Crew Clothing, Harriet's Muse (unde clienti i-au fost Dita von Teese, Victoria Beckham, Liv Taylor) si Basso & Brooke (prin clientii ei aflandu-se Michelle Obama, Katy Perry ori Kelly Rowland).

In ultimii ani a dezvoltat diverse proiecte creative inclusiv cu celebrele Royal Opera din Londra si Globe Theather.

Detalii despre Claudia Rawlings si creatiile sale gasesti pe

www.claudiarawlings.com

www.facebook.com/ClaudiaRawlings.Fashion

Pentru orice alte informatii si detalii suplimentare va stau cu drag la dispozitie :

Maria Pasca

Tel: 0720011128

Mail: maria@claudiarawlings.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/claudia-rawlings1/shapeshifter-by-claudia-rawlings-o-calatorie-despre-stil