Forumul Naţional al IMM-urilor şi Ziua Întreprinzatorilor

Poiana Brasov - 20 mai 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, IT&C, Retail, Internet

Live site

Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România în parteneriat cu Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri și cu Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Brașov organizeaza în data de 22 Mai 2015 cea de-a XXII-a editie a “Forumului Național al IMM-urilor și Ziua Întreprinzatorilor”.
Evenimentul va avea loc la Poiana Brasov, Hotel Piatra Mare si va avea ca tema “Oportunitati de finantare pentru IMM-uri în perioada 2015-2020”.

Forumul Naţional al IMM-urilor şi Ziua Întreprinzatorilor

Printre invitatii la eveniment se numara reprezentanti ai Guvernului României, Ministerului Educației și Cercetarii, Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Consiliului Județean Brasov, Consiliul Economic si Social, CECCAR, Autoritatilor de management, senatori, deputati si reprezentanti ai mass-mediei.

Cu acest prilej va avea loc lansarea Indicelui de Încredere al IMM-urilor, un nou instrument de evaluare a situatiei IMM-urilor din România dupa modelul altor state (China, S.U.A., etc.). Acest instrument va sintetiza informatii referitoare la mediul de afaceri, la fiscalitate, la situatia privind creditele curente ale societatilor comerciale precum si evolutia estimata pe urmatoarele 3 luni si va fi utilizat pentru a determina factorii de decizie nationali sa actioneze pentru îmbunatatirea mediului de afaceri. Prezentare instrumentului de evaluare va fi sustinuta de prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, presedinte CNIPMMR si de dl. Lucian Isar, presedinte al Consiliului de Supraveghere al Bancii Comerciale Feroviare.

Partenerii evenimentului sunt: Consiliul European pentru ntreprinderi Mici si Întreprenoriat, Banca Comerciala Feroviara, FNGCIMM, FRC, Libra Internet Bank, CEC Bank. Partenerul exclusiv al evenimentului pentru domeniul asigurarilor este Groupama Asigurari SA, iar sponsorii principali sunt Coral Impex SRL si B.M. Carmen Iorgus.

Evenimentul este sustinut de www.immromania.ro si Economistul.

Partenerii media principali sunt National TV si N24Plus.

Partenerii media ai evenimentului sunt urmatorii: Avocatnet.ro, Bursa, Businessavenue.ro, Business24.ro, Business-Adviser.ro, Business Point, Business-review.ro, Calendarevenimente.ro, Centruldepresa.ro, Comunicatedepresa.ro, Comunicatemedia.ro, Conso.ro, Curierul National, Ecomunicate.ro, Efin, finantare.ro, Hotnews.ro, Intreprinzatori.ro, Legal magazin, livepr.ro, managemenetulproiectelor.ro, Media Bloc, Nastratin, plandeafacere.ro, Risco.ro, Red House, Smartfinancial.ro, superlege.ro, Spin Media, Top Business, Ziare.com.

Despre CNIPMMR

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional pentru IMM-uri, non-guvernamentală, apolitică şi non profit. CNIPMMR participă la toate structurile de dialog social tripartit la nivel naţional şi local, precum şi la negocierea contractului colectiv de muncă unic la nivel naţional şi desfăşoară activităţi deosebit de importante pentru susţinerea intereselor IMM-urilor, fiind recunoscută ca organizaţie de utilitate publică. La nivel internaţional, CNIPMMR este membru în Uniunea Europeană a Artizanatului şi a IMM-urilor (UEAPME), în Asociaţia Mondială pentru IMM-uri (WASME), în Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc, în Consiliul European pentru Întreprinderi Mici (ECSB) şi participă la dialogul social european (având un reprezentant în cadrul Comitetului Economic şi Social European), precum şi la activitatea Grupului de experti FP7 şi în cadrul Enterprise Policy Group - Business Chamber.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cnipmmr/forumul-national-al-imm-urilor-si-ziua-intreprinzatorilor