Invitatie curs pentru managerii de IMM-uri

BUCURESTI - 18 aprilie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

5012-fisa-de-inscriere.doc

Bucuresti , 18 Aprilie 2005 – Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România organizează în periada 21- 22 Aprilie 2005 cursul cu tema „Responsabilitatea Socială- cheia succesului managerului proactiv din IMM-uri”

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România derulează în prezent in cadrul programului Leonardo Da Vinci, proiectul European SME – Pro Active Manager- Implementarea unui model şi a unor instrumente de lucru având drept scop dezvoltarea regională durabilă prin creşterea preocupării pentru responsabilitatea sociala a IMM-urilor, proiect ce are ca scop creşterea gradului de conştientizare, la nivelul managerilor de IMM-uri, asupra importanţei adoptării metodelor inovative de invăţare, ca instrumente necesare pentru angajarea voluntară în aplicarea principiilor responsabilitaţii sociale a întreprinzătorilor (CSR - Corporate Social Responsibility).

În cadrul acestui proiect,CNIPMMR va desfăşura în perioada 21- 22 Aprilie 2005, în Sala Mare de Consiliu a CNIPMMR, un curs cu tema „Responsabilitatea Socială- cheia succesului managerului proactiv din IMM-uri”

Programul cursului:

•Ziua 1 (8 ore) – 9-17

oResponsabilitate Sociala
oEtica de Afaceri

•Ziua 2 (8 ore) - 9-17

oCSR Instrumente si tehnici

Dacă doriţi să participaţi, vă rugăm să ne trimiteţi formularul anexat completat prin fax la 021/312.91.98 sau e-mail proiecte@cnipmmr.ro. Pentru întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la tel: 021/312.68.93 int 122. Persoana de contact: Cătălina Movileanu

Facem menţiunea că aceste cursuri sunt gratuite, participanţii trebuind doar sa-şi asigure cazarea şi masa pe durata celor două zile de curs.
Datorita numarului limitat, inscrierile vor fi confirmate ce CNIPMMR.

Cu mulţumiri
Cristina Muşat
Director Proiecte CNIPMMR

Despre CNIPMMR