CODECS ofera o bursa in valoare de 1.500 euro in cadrul unui concurs pe LinkedIn

BUCURESTI - 11 martie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

In perioada 1-21 martie CODECS organizeaza un concurs pe platforma de social media LinkedIn al carui premiu consta intr-o bursa in valoare de 1.500 de euro la Certificatul Profesional in Management, oferit in parteneriat cu Open University Business School.

Pentru a participa la concurs, membrii grupului CODECS Network trebuie sa posteze un comentariu pe pagina de concurs in care sa mentioneze avantajele educatiei de business pentru viitorul propriei cariere profesionale. Juriul, format din Dr. Rodica Maria Radulescu – director CODECS Business School, Florina Argeseanu - MBA Promotia 2009 si Alexandra Codleanu - MBA Promotia 2010, va evalua raspunsurile tuturor participantilor. La data de 23 martie va fi anuntat castigatorul bursei de 1.500 euro.

Certificatul Profesional in Management este unul dintre programele noastre de succes, oferit de Open University Business School in exclusivitate pe piata din Romania. Structura cursurilor este adaptata realitatilor actuale din mediul economic, iar continutul acestora se muleaza cu usurinta pe situatiile cotidiene din cadrul companiilor. Este ceea ce noi am urmarit mereu in cadrul programelor OUBS, sa raspundem problemelor cu care managerii se confrunta in viata profesionla” afirma Dr. Rodica Maria Radulescu.

Concursul se adreseaza exclusiv membrilor grupului CODECS Network din cadrul retelei sociale LinkedIn. La concurs pot participa si persoanele care se inscriu in grupul CODECS Network pana la data de 21 martie.

Mai multe detalii se regasesc pe pagina de desfasurare a concursului http://linkd.in/g4h5HW. Pentru mai multe informatii despre programele CODECS, puteti accesa website-ul oficial al companiei, www.codecs.ro.

Despre CODECS

Înființată în 1993, CODECS este compania cu cea mai bogată tradiție în domeniul educației de business din România. Alături de Open University din Marea Britanie, cea mai mare școală de business din Europa, CODECS a oferit programe de pregătire managerială pentru mai bine de 16.000 de cursanți din întreaga țară. Standardele de educație excepționale promovate de OUBS au fost recunoscute și acreditate de către cele mai importante instituții și organisme din domeniu: EFMD în Europa, AACSB în America de Nord și Association of MBAs în Marea Britanie. Programul MBA al OUBS, oferit în România de către CODECS, este singurul de la noi din țară care beneficiază de această triplă acreditare internațională. Metodele sale inovative de învățare, bazate în primul rând pe activitatea practică, oferă cel mai bun cadru de pregătire pentru dinamica actuală a mediului de business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/codecs/codecs-ofera-o-bursa-in-valoare-de-1-500-euro-in-cadrul-unui-concurs-pe-linkedin