Eveniment online gratuit: Vino azi și mâine alături de liderii globali ai industriei telecom la evenimentul aniversar Computaris

BUCURESTI - 14 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Computaris , lider pe piața de consultanță și integrare de sisteme din industria telecom (www.computaris.com), vă invită să participați la evenimentul virtual „Smart Solutions for Next Generation Telcos” organizat astăzi și mâine (14-15 noiembrie),cu ocazia aniversării a douăzeci de ani de activitate.

Vino azi și mâine alături de liderii globali ai industriei telecom la evenimentul aniversar Computaris pentru a avea acces la sesiuni live de webinarii si oportunități de networking.

Conectați-vă și interacționați cu companii de top din industria de comunicații în cadrul sesiunilor de webinarii și de webcast-uri, pe teme cheie ale industriei de telecomunicații: loializarea clienților și reducerea ratei de churn, Operatorii Mobili Virtuali (MVNO), strategii de Policy Management, Rating și Charging în timp real și Mobile Money. Participă la sesiunile de întrebări și răspunsuri și beneficiază de oportunitățile de networking disponibile și de acces gratuit la informații și expertiză în domeniu.

Înregistrarea este gratuită, agenda evenimentului (http://webexpo.computaris.com/webinars-agenda) include următoarele sesiuni de webinarii și webcast-uri:

Acision – Using a Real Time Rating and Charging Engine to Help Empower Subscribers to Define Their Own Package, Reduce Bill Shock and Allow Hybrid AccountsAmdocs – The Power of Policy ControlComputaris – There Is No One Size Fits All for MVNOsComputaris – Telcos in the Gen-C (Connected Consumers) EraCSMG – Emerging MVNO Opportunities for 2013 and Beyond: Trends and PerspectivesDigitalRoute – Using the DigitalRoute Mediation Platform to Achieve Policy ControlLumata – Why Winning Operators Prefer Predictive Customer Value ManagementOpenCloud – The Future of Real-Time Communications – Laying Foundations for SuccessSandvine – Making Cents of Internet Phenomena Through Network Business IntelligenceSAP – Monetizing M2MSicap – NFC: Must-Dos to Turn Trials Into RealitySiemens – Siemens CMTS Boundary-breaking Combination for New Revenues and Loyal Customers in the Mobile Payment Market

Acesta este un eveniment virtual gratuit – vă invităm să participați online în zilele de 14 și 15 noiembrie, cu o simplă înregistrare la adresa: http://webexpo.computaris.com/

Despre Computaris:

Contact presăIoana ȘerbanMarcom ManagerMobil: +40 728 292 880Tel: +40 21 204 5242E-mail: ioana.serban@computaris.com

Despre Computaris

Despre Computaris Despre Computaris Computaris, parte a grupului R Systems, este o companie specializată în integrare de sisteme, consultanță tehnică și dezvoltare software pentru industria de telecomunicații, în special pentru piețele din Europa, America de Nord și Sud-Estul Asiei.

Computaris oferă expertiză telecom la cele mai înalte standarde în următoarele domenii: rating și charging în timp real, mesagerie, mediere de date, management broadband, sisteme de loializare și de reducere a ratei de churn. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.computaris.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/computaris/eveniment-online-gratuit-vino-azi-i-mine-alturi-de-liderii-globali-ai-industriei-telecom-la-evenimentul-aniversar-computaris