Comunicate de presa din domeniul Institutii publice

 • Expoziţia de fotografie “România, oameni şi locuri”

  BUCURESTI - 18 decembrie 2013

  Comunicat de presa al Muzeul Antipa

  Cele mai bune 100 de fotografii ale artistului Sorin Onișor, care înfațișează locuri cu totul speciale, din toate regiunile Romaniei, surprinse mai ales la răsărit sau apus şi, fără excepţie, în toate anotimpurile, bătrâni înţelepţi care încă trăiesc izolat şi arhaic, oameni cu preocupări sau meserii aparte, dar şi veşnicia de la sate, compun expoziţia intitulată “România, oameni şi locuri”, care va fi vernisată la Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” din Bucureşti, sâmbătă, 21 decembrie 2013, ora 17.00.    comunicatul de presa

  Alte informatii despre: oameni şi locuri”

 • Renii lui Mos Craciun

  BUCURESTI - 10 decembrie 2013

  Comunicat de presa al Muzeul Antipa

  Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” şi Uninvented Kids, partea mai mică şi mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, continuă conferinţele pentru copii (preşcolari şi şcolari), susţinute de către cercetătorii Muzeului şi păpuşile de tip “Muppets”.
  Interactive, pline de întrebări şi răspunsuri surprinzătoare, bogate în informaţii accesibile, fixate în memoria participanţilor prin dialog cu păpuşile, originalele conferinţe îi vor purta pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pământului.
  Duminică, 15 Decembrie 2013, începând cu ora 11.00, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită toţi preşcolarii şi şcolarii mici la o conferinţă inedită, dedicată renilor şi plină de surprize frumoase.
      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: scolari, prescolari, Muzeul ”Antipa”, intalnire cu roni si dodi, renii lui mos craciun, conferinte interactive

 • Despre un mod de viaţă ieşit din comun: insectele miniere

  BUCURESTI - 21 noiembrie 2013

  Comunicat de presa al Muzeul Antipa

  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe La “Antipa”, în spatele usilor închise.

  Sâmbătă, 23 Noiembrie, începând cu ora 11.00, vă așteptăm, în Sala Multimedia, să participați la conferința intitulată „Despre un mod de viaţă ieşit din comun: insectele miniere ”, susținută de către dr. Mihai Stănescu, specialistul nostru în fluturi (Ord. Lepidoptera).
      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta, în spatele uşilor închise, la “antipa”, insectele miniere