Oferta unica in Romania - Cadouri si Cosuri de Paste Personalizabile

BUCURESTI - 13 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

Borealy Gifts va propune pentru Paste o varietate larga de cosuri si cadouri personalizabile pentru parteneri, colaboratori si echipa dvs. Cosurile de Paste Corporate Borealy sunt unice pe piata prin design si continutul de lux.

Oferta unica in Romania - Cadouri si Cosuri de Paste Personalizabile
 Clientii nostri pot alege din peste 60 de modele de Cosuri de Paste de pe www.cadouri-originale.ro, pline cu produse traditionale, vinuri selecte, delicatese, cozonaci, ciocolata fina, toate intr-un cos de rachita unic ca design.

Eugen Rasoiu - Manager Cadouri-Originale.ro

Puteti sa alegeti din peste 60 de modele diferite de Cosuri de Paste,  atat clasice cat si sofisticate, continand  combinatii de produse traditionale cu cele mai noi marci aparute pe piata, vinuri selecte, delicatese, cozonaci, ciocolata fina, toate intr-un cos de rachita unic ca design.

De asemenea,  Borealy ofera o facilitate unica pe piata cosurilor de Cadouri - personalizarea produselor din cosuri: cutiile de vin, sticlele de vin sau diferite modele de ceasuri de birou pot purta sigla dvs.  sau mesajul firmei dvs. pentru a impresiona si a oferi un produs cu folosinta indelungata.

Pe langa cosuri, puteti opta si pentru Cutii de vin deluxe personalizabile, cu accesorii din inox, alaturi de o sticla de vin deosebita, cum ar fi Bordeaux,  Chianti sau un vin bun romanesc, tot personalizabile si ele.

De sarbatorile Pascale un cadou elegant realizat cu gust poate fi o surpriza placuta si apreciata atat de catre parteneri si colaboratori cat si de angajati.

Borealy  –  www.cadouri-originale.ro  ofera companiilor interesate cadouri de sezon - Cosuri cu produse specifice de Paste cat si cadouri unice. Pe langa modelele deja existente, cadourile pot fi adaptate cerintelor si nevoilor clientilor. La cererea clientului aceste cadouri pot fi personalizate cu elementele sale de identificare si cu mesajul dorit, imaginea companiei dumneavoastra fiind reprezentata simplu si elegant pe biroul oricarui potential client.

Magazinul online de cadouri premium www.cadouri-originale.ro ofera de asemenea, cadouri business unice, care pot fi daruite pe tot parcursul anului.

Despre BOREALY GIFTS S.R.L.

Magazinul online de Cadouri si Bijuterii premium Borealy – www.cadouri-originale.ro - s-a infiintat in anul 2007 si din anul 2010 opereaza sub brandul Borealy alaturi de celelalte siteurile ale grupului: www.bijuterii-originale.ro, www.gentidelux.ro si www.lenjeriedelux.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/concept-management-consulting-srl/oferta-unica-in-romania-cadouri-si-cosuri-de-paste-personalizabile