Esti comerciant? Intampina toamna cu cele mai bune preturi la AsiaCenter!

BUCURESTI - 5 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Odata cu deschiderea sezonului toamna iarna, AsiaCenter are placerea de a va anunta lansarea ultimului catalog al anului 2008.

In cadrul acestuia puteti regasi o gama variata de produse precum: articole vestimentare, jucarii, cadouri, mobila, decoratiuni interioare, la cele mai bune preturi.

Pentru a descarca catalogul toamna iarna Asia Center, va rugam sa accesati urmatorul link: www.infocapital.hu/asiacenter/ac_katalog_2008.pdf

In speranta ca v-am trezit interesul, va asteptam zilnic intre orele 10.00 -19.00 sa vizitati AsiaCenter, pentru a beneficia de gama variata de produse si pentru a va convinge de noutatea si calitatea ofertelor prezentate.

Despre CONSULT LINE

Asia Center este unul dintre cele mai mari centre comerciale din Ungaria concentrand sute de companii pe o suprafata de 40.000 de metrii patrati. Impozanta cladire, situata in cel de-al 15-lea district al Budapestei, va ofera de asemenea accesul la numeroase servicii logistice, bancare si de transport.
1152 Budapest XV., Szentmihalyi ut 167-169 Tel: +36 1 688 8824 Fax: +36 1 688 8889, Program: de Luni pana Duminica orele 10,00-19,00.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/consult-line/esti-comerciant-intampina-toamna-cu-cele-mai-bune-preturi-la-asiacenter