CURS MEDIATOR

Brasov - 18 februarie 2014

Comunicat tip General in Cursuri

IFPM CORONA BRASOV in parteneriat cu formatori acreditati de Consiliul de Mediere organizeaza la Brasov, CURS DE FORMARE A MEDIATORILOR in perioada 24.02-09.03.2014.

Avand in vedere modificarile aduse Legii medierii nr. 192/2006 si recomandarile Comisiei Europene cu privire la necesitatea implementarii procedurilor alternative de solutionare a litigiilor/conflictelor, se impune o dezvoltare a unei noi profesii in Romania.

In acest context Institutul pentru formarea si perfectionarea mediatorilor CORONA, avand drept scop sustinerea si promovarea medierii si a mediatorilor in Romania, va invita sa participati la CURSUL DE FORMARE INIȚIALĂ a mediatorilor, in perioada 24.02-09.03.2014, pentru a deprinde abilitati esentiale in crearea de strategii metodologice din procedurile specifice medierii conflictelor, cu ajutorul carora sa castigati increderea justitiabililor pentru a beneficia de acest drept - medierea- ca o alternativa la justitia clasica.

Participantii la curs vor fi familiarizati cu tehnici de negociere si comunicare. Vor invata sa empatizeze cu potentiali clienti care vor apela la procedura medierii, in contextul noilor dispozitii ale codurilor de procedura civila si de procedura penala.

Cursul se adreseaza tuturor absolventilor de studii universitare de lunga durata cu experienta de minim 3 ani in orice domeniu, si care doresc sa-si demonstreze abilitatile de comunicatori, facilitatori si negociatori.

Va asteptam pentru detalii pe site-ul nostru www.cursurimedierebrasov.ro sau pentru inscrieri si detalii la tel 0744781377/0733244533

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/corona1/curs-mediator2