Bani si Cultura de la Cotidianul

BUCURESTI - 30 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cotidianul face acum un nou pas in rafinarea layoutului si lanseaza o serie de suplimente zilnice, pentru amatori si profesionisti.

“Prin acest facelift, layout-ul isi pastreaza in mod vizibil genele initiale, dar avanseaza serios in directia expresivitatii. Ne-am propus un ambalaj mai flexibil si asta am obtinut: acelasi Cotidianul, dar mai bine impachetat. E un progres de etapa”, argumenteaza schimbarea Doru Buscu, Director Editorial.

Gradul de motivatie si de satisfactie a cititorilor Cotidianul va fi crescut prin extensiile de continut pe care le vom propune in fiecare zi a saptamanii.

“Suplimentul Bani & Profit e o extensie logica a ziarului, e spatiul suplimentar pe care Cotidianul il ofera subiectelor ultilitare si de constructie, care abia mai incapeau in ziar. Am gindit o structura simpla, concisa si atractiva pentru marile probleme mici si micile probleme mari ale economiei. Actiunea se petrece in universul personal: investitii personale, oportunitati rapide, securitate financiara, credite individuale. Intreg universul banilor e instrumentalizat si pus in folosul imediat al cititorului. Este ceea ce un ziar nu poate oferi in regim zilnic. E un tip de informatie prelucrata, extrem de utila si de rar intilnita in presa cotidiana.” (Doru Buscu)

Puteti citi suplimetul Bani & Profit la adresa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4600

Media&cultura, suplimentul saptaminal, 8 pagini color, isi doreste sa acopere in mod fericit, echilibrat si condensat, evenimente culturale de interes, analize ale pietei si politicilor de media, branduri si trenduri, radio&tv, comunicare si publicitate. “Suplimentul Media & Cultura e gindit sa puna in aplicare planurile de raspindire a unei mentalitatii dezinhibate si creative, pe care Cotidianul a promovat-o in paginile interne de media si cultura. In media sint miscari explozive, subtile, dramatice, spectaculoase, inteligente sau pur si simplu prostesti. Lumea presei scrise, a televiziunilor, a internetului, lumea fascinanta a agentiilor de publicitate, toate fac parte din educatia si cultura individului contemporan statistic. Metabolismul nostru informational sta pe ele. Azi respiram media mai mult ca oricind.
La rindul ei, cultura e departe de a-si fi dat sufletul. Cotidianul a a dat sfaturi practice, a propus retete de formare, a construit modele ideale de instructie. Toate astea merita in mod clar un supliment.” (Doru Buscu)

Cotidianul va continua seria suplimentelor, cu alte propuneri tematice si pentru zilele de luni, marti si miercuri.

Despre Cotidianul

Cotidianul face parte din Grupul de Presa Catavencu, alaturi de Academia Catavencu, Idei in Dialog, Tabu, B-24-FUN, Aventuri la Pescuit, Superbebe, Bucataria Pentru Toti si Radio Guerrilla.
Cotidianul este editat de catre Poligraf SRL. Actionari: Academia Catavencu S.A.(50% plus actiunea de control) si Regent House Printing and Publishing SRL (50%).

Antoaneta Opris
Coordonator PR
Cotidianul.
Grupul de presa 'Catavencu'