Microchip Technology deschide primul Centru de Proiectare din Europa de Est

BUCURESTI - 17 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Microchip Technology Inc. anunta deschiderea unui Centru de Proiectare modern in Bucuresti, Romania. Noul Centru va fi inaugurat pe 17 Aprilie de domnul Steve Sanghi - CEO Microchip. Microchip a recrutat initial 15 proiectanti, alte 15 locuri de munca fiind planificate pentru anul urmator si peste 100 in urmatorii 4 ani.

Microchip Technology deschide primul Centru de Proiectare din Europa de Est

Noul Centru se adauga la reteaua internationala de Centre de Proiectare ale Microchip, cu locatii precum: India, Elvetia, California si Arizona (USA). El va juca un rol de pivot in imbunatatirea portofoliului de produse existent al Microchip, si in dezvoltarea tehnologiilor care continua sa stabileasca noi repere cu privire la pret, performante si usurinta a integrarii.

“Bucurestiul a fost ales ca locatie a noului Centru de Proiectare al Microchip, deoarece ne apropie de clientii nostri, care se indreapta din ce in ce mai mult catre Europa de Est pentru proiectare si fabricatie. Numai lucrand aproape de clientii nostri putem intelege provocarile carora acestia trebuie sa le faca fata si putem sa ne asiguram ca dezvoltam pentru ei produsul potrivit,” a explicat dl. Rich Simoncic, vicepresedinte al Diviziei de Produse Analogice si de Interfatare - Microchip.

Clasata ca numarul 1 mondial in ceea ce priveste vanzarile de microcontrolere pe 8-biti, conform Gartner-Dataquest, Microchip a continuat sa-si extinda zona acoperita de arhitecturile sale pe 8 biti prin optimizarea versiunilor pentru pietele verticale, dezvoltand in acelasi timp noi microcontrolere pe 16 biti si controlere DSC dsPIC® (Digital Signal Controllers). Variantele de microcontrolere PIC® pe 8 biti au fost dezvoltate specific pentru aplicatii auto, control motoare si surse de alimentare, precum si pentru sisteme de securitate si autentificare.

Gama de produse Microchip include de asemenea produse analogice si de interfatare, produse care se adreseaza managementului energetic si termic, precum si una dintre cele mai largi game din industrie de memorii EEPROM pentru aplicatii embedded. Din gama analogica face parte si o mare familie de amplificatoare operationale si comparatoare, alaturi de inovativele amplificatoare cu castig programabil (PGA); dispozitive de conversie si management energetic; dispozitive de masurare si management termic; produse de semnal mixt si dispozitive de interfatare.

Suport Microchip pentru clienti
Microchip vine in sprijinul clientilor sai, ajutandu-i pe inginerii proiectanti sa dezvolte produse mai rapid si mai eficient. Clientii pot accesa la adresa www.microchip.com, 4 domenii principale de servicii. Domeniul Suport ofera o cale rapida de obtinere a raspunsurilor la intrebari; Domeniul Mostre ofera mostre gratuite de evaluare pentru orice dispozitiv Microchip; microchipDIRECT ofera 24 de ore din 24 informatii despre preturi, comenzi, stocuri si credit destinate simplificarii procedurilor de cumparare pentru toate produsele si uneltele de dezvoltare ale Microchip; si in fine, domeniul de Instruire ofera pregatire clientilor prin seminarii web, inscrieri pentru seminarii si workshop-uri locale, precum si informatii despre evenimentele anuale importante ce au loc in intreaga lume.

Despre Creative Brand Communication

Despre Microchip Technology
Microchip Technology Inc. este un lider al furnizorilor de microcontrolere si semiconductoare analogice, oferind dezvoltare de produse de risc redus, cost redus pe sistem si timp redus pana la lansarea pe piata pentru mii de aplicatii diverse ale clientilor din intreaga lume. Compania ofera un suport tehnic fara egal, completand serviciul de livrare si calitatea produselor. Pentru mai multe informatii, vizitati website-ul Microchip: www.microchip.com.

Creative Brand Communication
Cristina Georgescu - Managing Partner
Tel: 031.620.1456
E-mail: cristina@creativecom.ro