Curs planificarea si organizarea evenimentelor

BUCURESTI - 25 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Creative Business Management te invita in perioada 4-6 martie 2016 pentru a participa la un curs acreditat de planificarea si organizarea evenimentelor, in urma caruia participantii vor invata ce inseamna organizarea unui eveniment de la A la Zet. La finalul sesiunii, va avea loc o examinare si se va elibera o diploma de „Organizator de targuri si expozitii”, cod COR 243210, acreditata de ANC si recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Pe parcursul celor trei zile, cursantii vor invata ce inseamna event management, cate tipuri de evenimente exista in functie de mediu, spatiu de organizare si tema.  Se vor prezenta si cele cinci etape ale evenimentului, ce trebuie respectate de un event planner care isi doreste sa obtina un feedback pozitiv in urma organizarii unui eveniment:

Crearea conceptului. Aici se identifica si se analizeaza publicul tinta si se folosesc toate resursele de cercetare ante-eveniment.Proiectarea evenimentului. Se stabileste tema si obiectivele evenimentului, dupa care, se proiecteaza intreaga organizare incepand cu lista invitatiilor si terminand cu materialele de prezentare.Planificarea inseamna contactarea tuturor celor implicati in eveniment si stabilirea tuturor detaliilor.Livrarea evenimentului inseamna defasurarea propriu-zisa a evenimentului.Actiuni post-eveniment, unde se va obtine feedback pozitiv sau negativ, in functie de resusita evenimentului.

Trainerul cursului este Bianca Preda, event planner cu o experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente si al comunicarii, atat la nivel national cat si international. Bianca este absolventa a facultatii de Jurnalism,  este masteranda in Comunicare, trainer acreditat ANC si in anul 2012 a obținut certificarea în management de către Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Pentru mai multe infomatii si inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon 0743.183.353, pe adresa de mail cursuri@cbmanagement. Ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/curs-planificarea-si-organizarea-evenimentelor1