Cursuri Creative ofera 50% reducere la aniversarea de 6 ani, in august

BUCURESTI - 25 iulie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Agenţia Creative Business Management a pregatit doua pachete de cursuri cu 50% reducere, la aniversarea a 6 ani de activitate, in luna august.

Cele doua programe de training intensiv sunt structurate pe cate 5 zile consecutive si includ fiecare cate 3 sesiuni de cursuri. Pachetul de Comunicare se desfasoara in perioada 8-12 august, iar cel de Marketing online in perioada 20-24 august.

Pachetul de comunicare cuprinde cursul de PR si comunicare creativa pe 8-9 august, apoi pe 10 august are loc cursul de o zi de Planificarea si organizarea evenimentelor, iar intre 11-12 august se desfasoara cursul de Copywriting .

Cele trei cursuri incluse in pachet ofera posibilitatea participantilor sa aprofundeze notiunile de comunicare printr-un program de training intensiv. Programul se adreseaza atat persoanelor care doresc sa inceapa o cariera sau o afacere in PR si comunicare, cat si celor care activeaza deja in domeniu.

Pachetul de marketing online, se desfasoara intre 20-24 august, iar cele trei cursuri incluse sunt: cursul de marketing digital care se desfasoara in primele doua zile, 20-21 august, apoi pe 22 august are loc cursul de Social Media, iar in perioada 23-24 august este planificat cursul de Blogging .

Programul intensiv de marketing online se adreseaza persoanelor care doresc sa invete cum sa valorifice potentialul web la nivel maxim.

Participantii pot opta pentru un pachet ce include 3 cursuri si vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea cumulata acestor cursuri, adica 750 lei (tva inclus) sau se pot inscrie la un singur curs din cadrul celor doua pachete.

Inscrierile se fac pe site-ul agenţiei www.cbmanagement.ro, la telefon 0743.183.353 sau pe adresa de email cursuri@cbmanagement.ro

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/cursuri-creative-ofera-50-reducere-la-aniversarea-de-6-ani-in-august