Prinde reducerea de 25 % la cursul de Strategii practice de PR din 16-17 iulie

BUCURESTI - 7 iulie 2016

Comunicat tip General in Cursuri

Înscrie-te la cursul de Strategii practice de PR din 16-17 iulie, organizat de Creative Business Management în Bucureşti. Vei avea şansa să înţelegi ce este PR-ul, care sunt elementele de bază ale unei industrii în permanentă schimbare și ce diferențiază relațiile publice de alte domenii cu care este adesea confundat.

Relaţiile publice înseamnă mai mult decât răspândirea unidirecţională a materialelor informative. Este la fel de important ca aceste materiale să solicite feedback. Cursul de Strategii practice de PR te va învăţa tehnicile de bază pentru a promova eficient un produs sau o companie.

În cadrul training-ului va fi prezentat studiu de caz al unei campanii de comunicare desfășurate de Creative Business Management, pentru a exemplifica concret activitățile de relații publice. Cursanţii vor participa la exerciții individuale sau de grup în vederea realizării strategiei de relații publice.

Trainerul Bianca Preda are experienţă de peste 10 ani in domeniul comunicării si coordonează campanii de PR la nivel naţional şi internaţional. Ştie, astfel, care sunt nevoile pieţei şi structurează cursul interactiv şi actual, menit să ofere suport pentru orice tip de activitate, aducând exemple din activitatea sa de zi cu zi.

Taxa de participare este de 500 lei (TVA inclus), iar în luna iulie această taxă se reduce cu 25%. Cursul are în total 16 ore şi este structurat pe două zile, sâmbătă şi duminică, timp de 8 ore pe zi, iar la finalul sesiunii de formare, participanţii vor avea noţiunile importante despre PR.

Înscrierile se fac la telefon 0743.183.353, prin email la cursuri@cbmanagement.ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro .

Despre Creative Business Management

Creative Business Management, agentie de PR si firma de training in Bucuresti, ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership. Cursurile noastre sunt adaptate constant cerintelor pietei de munca din Romania si beneficiaza de experitiza trainerilor din cadrul unor prestigioase firme de consultanta din strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-business-management/prinde-reducerea-de-25-la-cursul-de-strategii-practice-de-pr-din-16-17-iulie