Cadouri cu parfum de primavara de la The Body Shop

BUCURESTI - 4 martie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

A venit primavara si, odata cu ea, dorinta de a ne innoi si a ne improspata rutina de ingrijire. Totodata, e perioada cand pasionatii de frumusete au bucuria de a darui cadouri inspirate femeilor dragi din viata lor, cu produse de inalta calitate si cu impact sustenabil.

The Body Shop

The Body Shop se alatura cu entuziasm evenimentului Celebration of Beauty, in perioada 4 - 9 martie din AFI Palace Cotroceni. Participantii la acest eveniment dedicat frumusetii vor beneficia de oferte speciale, inclusiv vouchere cu reduceri intre 20% si 25%, dar si sansa de a castiga premii surpriza prin participarea la tombola.

Cu acest prilej, iubitorii de produse The Body Shop pot explora si achizitiona produsele preferate la preturi avantajoase. Gama ampla de produse, imbogatite cu ingrediente naturale si sustenabile, demonstreaza angajamentul brandului pentru frumusete si responsabilitate sociala.

Primavara vine cu momente perfecte de a darui, iar la The Body Shop vei gasi o multime de cadouri, ideale pentru a fi oferite persoanelor speciale din viata fiecaruia.

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, The Body Shop incurajeaza clientii sa descopere game si produse iubite de toata lumea, printre care se numara si gama British Rose, inspirata de mirosul sublim al unei gradini pline de trandafiri englezesti.

Aceasta gama cuprinde gel de dus, iaurt de corp, unt de corp, crema de maini si sapun, toate parfumate si imbogatite cu petale de trandafir, esenta de trandafir si ulei de maces.

De asemenea, formula produselor contine Aloe Vera obtinut din Mexic prin programul Community Fair Trade al The Body Shop.

Dar ai de ales dintre gamele florale ideale pentru primavara – vara din oferta The Body Shop din magazinele AFI Cotroceni si Parklake sau pe www.thebodyshop.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/cadouri-cu-parfum-de-primavara-de-la-the-body-shop