Ce artisti ajung la Summer Well in 2024?

BUCURESTI - 22 februarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

In perioada 9-11 august 2024 ne dam întalnire la a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura la Domeniul Stirbey din Buftea - un spatiu emblematic pentru festival, care gazduieste evenimentul inca de la prima sa editie.

Summer Well 2024

Summer Well ne surprinde in fiecare an cu momente memorabile, o locatie feerica si un line-up cu nume mari, dar si cu nume up & rising pe care le descoperi pentru prima data pe scena din Buftea. Fiecare detaliu continua misiunea Summer Well inceputa in 2011, si anume, sa aduca pe scenele sale cei mai relevanti artisti ai momentului, construind totodata un festival ca o vacanta.

Primele nume confirmate ale editiei a 13-a sunt: Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club, Tommy Cash, Son Mieux, Teezo Touchdown, Grandson, Lucky Love, Joker Out, Joesef, Ari Abdul, Stone, Dwells, Rares, Lvx Machina, +SHE+ si SPP Summer Extravaganza.

Keane este o trupa britanica recunoscuta la nivel international pentru metodele alternative de a crea muzica. Acestia adauga un twist oricarei melodii prin folosirea sintetizatorului sau a pianului in locul chitarei - diferentiindu-se in mod clar de celelalte trupe rock. Summer Well va fi prima ocazie cu care Keane va ajunge in Romania, moment ce coincide cu sarbatorirea a 20 de ani de la lansarea aclamatului lor album de debut “Hopes and fears”.

Prieteni apropiati ai festivalului, Nothing But Thieves si-au propus sa revina pentru inca o editie Summer Well. De la ultima lor aparitie de pe Main Stage si pana acum, au mai creat o serie de materiale cu care sunt gata sa ne surprinda.

Alaturi de ei, ii avem pe inimitabilul Tommy Cash - cunoscut pentru stilul sau vizual alternativ - si pe Lucky Love - artistul care a cucerit retelele de socializare cu piesa sa "Masculinity", reflectand spiritul poetic al unei intregi generatii.

”Prin aceasta editie Summer Well ne dorim sa demonstram ca numarul 13 este unul cu adevarat norocos. Un noroc care se materializeaza prin concerte live unice, experiente si activitati gandite special pentru publicul festivalului si o atmosfera care imbina arta si cultura intr-un mod captivant. Cu un line-up care ii include pe Keane, Nothing But Thieves si Tommy Cash, cred ca suntem gata sa oferim publicului o serie de momente cu adevarat memorabile.” declara John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Summer Well este un festival Orange, sustinut in fiecare an de partenerii: glo, Beck’s, ING, Visa, Mega Image, Pepsi, Red Bull, Bacardi, Jagermeister, Martini, Bombay Sapphire, Juicy Water, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Transalpina, Vitamin Aqua, SVR, La Roche-Posay.

Abonamentele pot fi achizitionate pentru o perioada limitata la pretul promotional de 375 lei + taxe de pe summerwell.ro

Despre Summer Well:

Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o intreaga experienta ce va

avea loc in perioada 9-11 august 2024, intr-o locatie unica, ce ne este casa inca de la

inceput, Domeniul Stirbey din Buftea. In 2024, Summer Well va sarbatori 13 ani de la

infiintare. Pe langa scenele noi, dar si cele traditionale, festivalul va avea instalatii de arta, zone de mancare si bautura, de relaxare si multe alte activitati.

www.summerwell.ro

www.tiktok.com/@summerwellfestival

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/ce-artisti-ajung-la-summer-well-in-2024