Levi’s și Crocs combina stilul casual, confortul si design-ul de calitate intr-o noua colectie capsula

BUCURESTI - 29 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Piesele iconice sunt menite sa devina simboluri atemporale. Din 1853 si pana in prezent, Levi Strauss & Co. si-a mentinut angajamentul de a crea denim de inalta calitate si modele de blugi care au devenit sinonime cu generatii intregi. Anul acesta, Levi’s sarbatoreste cea de-a 150-a aniversare a blugilor 501, una dintre cele mai emblematice piese vestimentare din lume. Ca parte din intreaga celebrare se regaseste si parteneriatul incheiat intre Levi's și Crocs, brand de incaltaminte renumit pentru modelele lor distinctive si confortabile. Aceste doua branduri indragite s-au unit pentru a imbina confortul casual si designul de calitate intr-o colectie capsula Levi’s x Crocs.

Levi's x Crocs

Primele doua modele din colectie reprezinta un twist al modelului Crocs’ All-Terrain Clog. Fiecare pereche este acoperita de denim, care are drept detalii cusaturi Sashiko – o tehnica traditionala de broderie japoneza. Precum blugii Levi's, incaltamintea are emblematica eticheta rosie pe pantoful drept, impreuna cu insertii de nasturi Levi's pe cureaua din zona calcaiului. In plus, un mic detaliu de finete este reprezentat de un logo japonez ce poate fi gasit in aceeasi zona. Fiecare pereche vine, de asemenea, cu trei charm-uri premium Jibbitz din metal, personalizate pentru aceasta colaborare. Aceste doua modele de Crocs sunt disponibile in ​​culorile Navy si Bone.

Cel de-al treilea model din colectia capsula Levi’s x Crocs este reprezentat de modelul Classic Clog. Acesta are un imprimeu tie-dye, inspirat din tehnica japoneza de vopsire Shibori. Printre caracteristicile speciale ale pantofului se numara talpile exterioare rosii si logo-ul Two Horse-Pull ca detaliu. Din dorinta de a incuraja exprimarea sinelui, aceasta pereche de incaltaminte vine la pachet cu 8 charm-uri Jibbitz personalizate de Levi's, inspiratie fiind arhivele grafice ale brandului.

„Am fost incantati sa lucram alaturi de echipa Crocs cu scopul de a crea o colectie capsula senzationala”, a declarat Kenny Mitchell, director de marketing al brandului Levi's la Levi Strauss & Co. „Doua branduri care sunt lideri de piata si incurajeaza auto-exprimarea, indrazneala si stilul personal, au decis sa faca front comun. Item-urile care rezulta sunt create pentru pasionatii de fashion din lumea intreaga.”

„Impartasim angajamentul elaborat de Levi’s atunci cand vine vorba de inovare si exprimarea sinelui”, a declarat Heidi Cooley, Chief Marketing Officer la Crocs. „Aceasta colaborare invita fanii de pretutindeni sa paseasca intr-o noua era a creativitatii si confortului.”

Colectia capsula Levi’s x Crocs a fost lansata pe 19 septembrie si este disponbila pe levis.com si crocs.com. De asemenea, aceasta este disponibila si in anumite magazine Levi’s si Crocs, de la data de 21 septembrie.

Despre Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitati levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de imbracaminte de marca din lume si un lider global in imbracaminte pentru blugi. Compania proiecteaza si comercializeaza blugi, imbracaminte casual si accesorii aferente pentru barbati, femei si copii sub marcile Levi's, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen si Beyond Yoga. Produsele sale sunt vandute in peste 110 de tari din intreaga lume printr-o combinatie de lanturi de comercianti cu amanuntul, magazine universale, site-uri online si o amprenta globala de aproximativ 3.200 de magazine si magazine dedicate marcii. Veniturile nete raportate de Levi Strauss & Co. in 2022 au fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informatii, accesati http://levistrauss.com, iar pentru stiri si anunturi despre companie accesati http://investors.levistrauss.com.

Despre Crocs, Inc.

Crocs, Inc. (Nasdaq: CROX) este lider mondial in ceea ce priveste incaltamintea casual inovatoare pentru femei, barbati si copii, combinand confortul si stilul. Brandurile companiei includ Crocs si HEYDUDE, iar produsele sale sunt vandute in peste 85 de tari prin canale en-gros si direct catre consumatori. Pentru mai multe informatii despre Crocs, Inc., va rugam sa vizitati investors.crocs.com. Pentru a afla mai multe despre brandurile noastre, va rugam sa vizitati www.crocs.com sau www.heydude.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-market/levi-s-si-crocs-combina-stilul-casual-confortul-si-design-ul-de-calitate-intr-o-noua-colectie-capsula