Servicii Profesionale de Inchirieri Automacarale accesibile prin www.inchirieri-automacara.ro/

BUCURESTI - 13 martie 2013

Comunicat tip General in Auto, Constructii, Industrie

Atunci cand vine vorba de lucrari serioase ce necesita ridicari sau constructii la etaj, sa apelam la inchirieri automacarale pare a fi solutia ideala ce ne poate scuti de timp si multe batai de cap iar treaba sa se desfasoare cu un inalt grad de profesionalism.

inchirieri automacarale,inchirieri automacarale bucuresti,inchirieri macarale

De peste 10 ani, numele nostru detine o reputatie de nivel inalt in domeniul prestarii serviciilor de manipulare marfuri, montaje speciale sau alte servicii efectuate cu ajutorul automacaralelor.

Catalin Musat, Manager

Ce sunt macaralele, fiind obisnuiti sa le vedem la constructia blocurilor, marea majoritate dintre noi sunt capabili sa vada si sa recunoasca o macara acestea fiind folosite foarte des la deplasarea sarcinilor grele pe distante relative scurte facand munca mult mai eficienta. Totusi, si macaralele vin pe grupe iar daca lucram in domeniu sau ne ocupam cu inchirieri automacarale, cu usurinta putem spune ca acestea sunt impartite pe grupe  avand automacarale, macarale remorcate, macarale pe senile sau macarale aturopropulsate pe pneuri si macarale montate pe vagon de cale ferata. Acestea fac parte din prima grupa de macarale si sunt disponibile atunci cand cautam o automacara de inchiriat. Cele din grupa a doua sunt faimoasele macarale turn si macarale portic si semi-portic iar serviciile acestor macarale sunt cautate cand avem de-a face cu constructii inalte.

Persoanele autorizate sa manevreze macarale sau macaragii, necesita o anumita pregatire si instructie pentru a fi capabili sa manevreze o macara din cabina iar serviciile unei asemenea persone sunt necesare atunci cand inchiriem o macara. In majoritatea cazurilor si in special inchirieri macarale Bucuresti, macaraua se inchiriaza impreuna cu manipulantul acesteia iar acest lucru se realizeaza pe durata a 8 ore pe zi. In cazuri special se poate negocia dar programul de lucru standard se pastreaza.

Afacerea de inchirieri macarale este una foarte rentabil dar, ce e drept, criza lovind puternic in segmentul de constructii, implicit, business-ul de automacarale de inchiriat a avut de suferit considerabil dar, in Bucuresti, spre deosebire de restul tarii, datorita reabilitarii masive a blocurilor, inca putem vorbi de profit cand avem automacarale de inchiriat.

Pentru a apela la un serviciu de inchiriere automacarale Bucuresti, este foarte simplu, avem la dispozitie serviciile mai multor persoane sau firme ce pot fi gasite cu usurinta pe internet si putem apela cu incredere deoarece exista riscuri foarte scazute sa dam peste neseriozitate.

Datorita naturii de operare in activitati de constructii sau industriale, serviciul de inchiriere a unei macarale ne poate parea strain iar in momentul in care necesitatea unei macarale apare in cadrul unei operatiune pe care o facem, ne poate pica peste mana sa cautam inchirierea uneia. Acest lucru era si mai dificil in trecut cand internetul nu cunostea notorietatea zilelor de azi iar promovarea serviciilor de inchirieri macarale era inexistent. Datorita tehnologiei, astazi ne bucuram de usurinta cu care putem da pe internet si impreuna cu informatiile necesare astfel incat orice intrebare pe care o avem in legatura cu macaralele sau cu acest domeniu isi va gasi cu rapiditate raspunsul.

Suntem convinsi ca ridicarea si transportul de tonaj se va efectua cu mult mai multa usurinta atunci cand stim unde sa cautam servicii iar daca locuim in Bucuresti sau prin imprejurimi, nu ducem lipsa de oferte in aceasta directie, totul e sa cautam si sa decidem pe cine apelam.

Pentru servicii profesioniste de inchirieri automacarale, in Bucuresti, apelati cu incredere SC Dimnea Crane SRL fie apeland 0726.125.323 sau 0724.094.915. accesand http://www.inchirieri-automacara.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/servicii-profesionale-de-inchirieri-automacarale-accesibile-prin-www-inchirieri-automacara-ro