Curs de fotografie cu Mirona Radu - Prolog

Locul desfasurarii: Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB)

Organizator: CREATRIX FAMA

Curs de fotografie cu Mirona Radu - Prolog

Arta fotografică nu este destinată exclusiv profesioniştilor, ci este un domeniu în care orice om îşi poate ghida pasiunea pe drumul dintre încadraturi corecte şi sentimente.Cursul Mironei Radu se adreseaza celor îndrăgostiţi de arta fotografică şi care nu doresc doar să execute imagini corecte din punct de vedere tehnic, ci şi să-şi dezvolte sensibilitatea artistică şi creativitatea. Orice sentiment, orice energie sau stare a artistului se transpune în imaginea realizată.Aceste cinci şedinte constituie un prolog al cursului format din trei module a câte zece şedinţe fiecare. Informaţiile pe care cursantii le vor afla pot fi, astfel, aprofundate începând din toamna acestui an.Având ca bază de discuţii fotografia ca artă, participanţii îşi vor bucura spiritele şi vor extrage instrumente de estetică şi comunicare şi din celelalte arte vizuale, în special din pictură şi film.Durata curs: 5 săptămâni1 şedintă (2 ore)/săptămânăîn fiecare marţi începând cu 25 iunie, ora 18.30, la Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti, Calea Şerban Vodă nr 213

Cursurile sunt structurate pe module, prezentul reprezentand modulul introductiv taxă de participare: 300 RON/5 şedinţe taxă de participare pentru studenţi şi elevi: 150 RON/5 şedinţe detalii şi înscriere: creatrixfama@gmail.com/0726694435

Despre CREATRIX FAMA

Creatrix Fama incurajeaza tinerii sa se autocunoasca, sa descopere frumosul si sa-si exprime liber sentimentele, lasand la o parte indiferenta. Considera ca in societatea de astazi, omul isi pierde din ce in ce mai mult identitatea unica si nu stie cum sa actioneze in universul din care face parte, si ca doar un spirit exersat prin cultura si arta isi poate gasi un sens.

Confirmare pana la data: 25 iunie 2013

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti
Parteneri media eveniment:
  • ZUMZI ZUMZI