Cristallini Boutique isi rasplateste clientele cu premii

BUCURESTI - 15 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Monden / Lifestyle

Magazinul online de rochii de seara Cristallini Boutique isi rasplateste clientele si membrele comunitatii de pe Facebook oferindu-le posibilitatea sa participe la concursul „Fidelity Card Cristallini” si sa se bucure astfel de numeroasele avantaje puse la dispozitie.

Cristallini Boutique isi rasplateste clientele cu premii
 Dorim sa multumim membrelor comunitatii Cristallini din Facebook pentru ca in fiecare zi ne povestesc despre rochiile lor preferate, cu aceasta ocazie vrem sa venim mai aproape de ele si sa le rasplatim fidelitatea cu beneficii speciale.

Alina Orzan, CEO Cristallini

Participantele la concursul Fidelity Card Cristallini pot castiga prin tragere la sorti o rochie superba din noua colectie. In plus, ele primesc gratuit cardul „Fidelity Card Cristallini” prin care beneficiaza permanent de o reducere de 10% la rochiile cumparate si vor fi anuntate primele prin email si sms de noutatile si reducerile Cristallini Boutique.

Clientele Cristallini care participa la concurs trebuie sa incarce pe Facebook o poza in care imbraca o rochie de seara Cristallini, iar membrele comunitatii Cristallini de pe Facebook trebuie sa-si aleaga rochia preferata din magazinul Cristallini.

Mai multe detalii despre concursul „Fidelity Card Cristallini” si regulament puteti afla pe blogul Cristallini si pe pagina Facebook/rochiideseara.

Despre Cristallini Boutique

Cristallini Boutique este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor rochii de seara, rochii de ocazie, rochii de mireasa, rochii de cocktail , rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii pentru evenimente si momente speciale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cristallini-boutique/cristallini-boutique-isi-rasplateste-clientele-cu-premii