Vine sezonul de schi: Promovarea cu steaguri publicitare se mută la munte

BUCURESTI - 9 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Sport

Sezonul estival a trecut, dar asta nu înseamnă că producția de steaguri publicitare se oprește. Acestea sunt utile în o mulțime de situații. De la participări la târguri expoziționale și lansări de produs, la organizare de evenimente outdoor.

steaguri publicitare

steaguri publicitare

 Steaguri publicitare sunt de nelipsit de la marginea pârtiilor, de la startul și finish-ul diferitelor competiții de sezon. 

Dragoș Vlădilă, general manager Sedra Advertising

Steaguri publicitare sunt de nelipsit de la marginea pârtiilor, de la startul și finish-ul diferitelor competiții de sezon. Iar cele mai potrivite produse din această gamă sunt steaguri lacrima L. Cu steagurile Sedra Advertising comunici ușor și câștigi în vizibilitate.

Principalul avantaj pentru steaguri lacrima L constă în montarea ușoară, pe orice suprafață, și în rezistența la ploaie sau vânt. Ceea ce le face ideal de folosit în sezonul rece. Nu necesită ancorare, astfel încât steaguri publicitare vor fi întotdeauna ușor și rapid de mutat și aranjat.

Iar pentru o rezistență sporită la condițiile meteo neprietenoase din timpul sezonului rece, există mai multe tipuri de baze pentru steaguri publicitare. În funcție de locul unde vor fi amplasate steaguri publicitare, poți alege o bază țăruș, șurub, cruce sau pătrată.

Cu steaguri lacrima L ai vizibilitatea pe care ți-o dorești

Sunt pline de culoare și impunătoare. Datorită dimensiunilor impozante (peste 3 m înălțime), steaguri lacrima L îți oferă vizibilitatea de care ai nevoie. Iar suprafața generoasă de imprimare te lasă să le personalizezi așa cum îți dorești.

Pe scurt, steaguri lacrima L au un design care se face ușor remarcat și vor atrage privirile tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă. Pentru promovarea brandului pe care îl reprezinți, sunt de nelipsit de pe pârtii și de la evenimentele outdoor din zona montană.

Mai mult, datorită materialului din care sunt fabricate, aceste steaguri publicitare au o durată de viață de câțiva ani. Imprimarea lor se face pe material textil de cea mai bună calitate, cu echipamente de ultimă generație. Cernelurile folosite sunt rezistente la apă și pot fi spălate în repetate rânduri, la o temperatură a apei de 30 de grade Celsius.