Cufarulculeacuri.ro, un nou magazin naturist online

Bacau - 13 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

La CufarulCuLeacuri.ro, ne ocupam de 10 ani de vanzarea produselor naturiste.

Puteti gasi la noi: suplimente alimentare, ceaiuri, siropuri, cosmetice bio, produse apicole , aromaterapie, alimente bio, parafarmaceutice, de la cei mai importanti producatori.

Incercam fidelizarea clientilor nostri prin oferte si reduceri.

Motto-ul nostru este: "MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA".

CufarulCuLeacuri.ro.

Website Cufarulculeacuri.ro

La CufarulCuLeacuri.ro, ne ocupam de 10 ani de vanzarea produselor naturiste.Puteti gasi la noi: suplimente alimentare, ceaiuri, siropuri, cosmetice bio, produse apicole, aromaterapie, alimente bio, parafarmaceutice, de la cei mai importanti producatori.Misiunea noastra este de a va oferi o paleta cat mai variata de produse naturiste care pot fi folosite de catre toate categoriile de varsta si pentru toate afectiunile.Continuitatea noastra pe piata naturale are ca rezultat o experienta bogata in sprijinul bunei dumneavoastra sanatati.Astazi hrana nu mai ofera toata gama de nutrienti necesari unei bune functionari a organismului.Cu ajutorul acestor suplimente, vrem sa va punem la dispozitie o completare a necesarului corpului dumneavoastra pentru a opera la parametri optimi.Preparatele din industria farma si industria de cosmetice sunt obtinute integral pe cale sintetica determinind efecte secundare diverse, unele cat se poate de riscante.Intrebuintarea produselor preparate din ingrediente naturiste nu cauzeaza manifestarea efectelor secundare.Urmarim sa obtinem o legatura cat mai apropiata cu dumneavoastra prin furnizarea de consiliere de specialitate pentru realizarea unor retete personalizate in raport cu afectiunile dumneavoastra.Incercam fidelizarea clientilor nostri prin oferte si reduceri.Caracterul inedit al ofertei noastre sta in gruparea preparatelor in pachete tematice pe tipuri de afectiuni si la preturi promotionale.Consideram ca toti oamenii pot fi sanatosi respectand principiile alimentatiei integrale, ale remediilor naturale, unei vieti active si gandirii pozitive.Motto-ul nostru este: "MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA".In cadrul magazinului nostru de pe internet puteti gasi si bloguri in care va oferim sfaturi de interes pentru bunul mers al sanatatii dumneavoastra.Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail-ul magazinului pentru orice sfat ori recomandare.  CufarulCuLeacuri.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cufarul-cu-leacuri/cufarulculeacuri-ro-un-nou-magazin-naturist-online