BursaTransport a primit premiul Regional Business Partner la Belgrad

BUCURESTI - 1 iulie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Logistica/Transport, Internet

Live site

Marti 17 iunie a avut loc la Belgrad prestigiosul eveniment anual Premiile Business Partner. Printre laureatii Business Partner 2014 s-a numarat si Dacodasoft. Compania care administreaza BursaTransport a primit premiul Regional Business Partner - Romania.

BursaTransport a primit premiul Regional Business Partner la Belgrad

Marti 17 iunie a avut loc la Belgrad prestigiosul eveniment anual Premiile Business Partner. Create in urma cu douazeci de ani de compania Mass Media International din Belgrad, Premiile Business Partner au devenit o traditie respectata si apreciata de publicul si oamenii de afaceri din Serbia.

Printre laureatii Business Partner 2014 s-a numarat si Dacodasoft. Compania care administreaza BursaTransport a primit premiul Regional Business Partner - Romania. Premiul Regional Business Partner este acordat companiilor care au demonstrat excelenta in afaceri, etica, responsabilitate si care au promovat relatiile de business in regiune.

Decernarea premiului este urmare a eforturilor intreprinse de BursaTransport in acest an in Serbia, acestea incluzand dezvoltarea sub brandul 123cargo unei versiuni internationale a BursaTransport, cea mai populara aplicatie de tipul bursa de transport din Romania, negocierea unui parteneriat cu Asociatia Nationala „Transport & Logistics”, participarea la targul de transport TIL 2014 si vizite la principalele companii de expeditie sarbesti.

Dacodasoft isi propune sa dezvolte in continuare 123cargo in Europa de Est pentru a forma o piata comuna regionala de transport.

Despre Premiile Business Partner

Create in 1995 de compania Mass Media International din Belgrad pentru a onora eforturile, realizarile si contributiile pozitive ale companiilor cu bune practici de business, care isi apreciaza partenerii de afaceri si clientii, Premiile Business Partner se decerneaza anual si se bucura de apreciere in mediul de afaceri din Serbia.

Mai multe detalii despre eveniment la: http://www.massmediainternational.eu/ si http://www.bpartner.co.rs/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dacodasoft-srl/bursatransport-a-primit-premiul-regional-business-partner-la-belgrad