Craciunul Animalelor 2006

Locul desfasurarii: Romexpo, pavilionul 26-28

Organizator: Fundatia Daisy Hope

Craciunul Animalelor 2006

Fundatia DAISY HOPE va invita sa petrecem impreuna “CRACIUNUL ANIMALELOR”


Fundatia Daisy Hope va invita in data de 16 decembrie 2006, la Romexpo, pavilionul 26-28, intre orele 11:00-18:00, sa sarbatorim impreuna “Craciunul Animalelor”.
Evenimetul este dedicat persoanelor de toate varstele, care au in comun dragostea pentru animale. Gazdelor evenimentului, Emil Hossu si Catrinel Dumitrescu, li se vor alatura invitatii veniti din strainatate, de la DogTrust & Battersea Dogs Home – Anglia si Fundatia Brigitte Bardot - Franta.
„Craciunul Animalelor“, aflat la cea de-a doua editie, este singurul eveniment de acest gen din Romania, ce are ca principal scop gasiera de familii iubitoare pentru animalele fara stapan.. Zeci de pisici si catei va vor astepta, gata sa mearga acasa!
Din programul acestei zile speciale fac parte: concursuri si expozitii canine, momente educative (ce inseamna un animal de companie in familia ta si cum sa-l ingrijesti), parada modei pentru catei, tombole, concerte (Silvia Stefanescu, trupa The Pixels), desene pe fata pentru copii, colinde si multe alte surprize.
“Craciunul este o perioada plina de lumina si bucurie, o perioada in care toti ar trebui sa fim mai buni, mai generosi atat fata de oameni, cat si fata de animale. Oferind un camin unui animal abandonat, salvati o viata si veti primi recunostinta si iubirea lui vesnica”, a declarat Aura Maratas, presedinta Fundatiei Daisy Hope.
Persoanele care vor adopta un animalut vor primi pentru acestea un certificat de adoptie, un carnet de sanatate, cu vaccinarile la zi si un “trusou” format din hrana, un castron pentru mancare si o lesa.


Parteneri: Nestle Purina, Romexpo.
Sponsori: Porche Romania, Giotto Advertising, Best Print, Silvarom, Lemarco, Bayer, Advantix, Fundatia Brigitte Bardon, Innovet, Animal Food, Rolem, Animax, Nesquick, Drontal Plus, Sound – Grup coral, Rendez Vous, The Pixeles, Fundatia Culturala Pheonix, Extrucan.

Parteneri media: Sapte Seri, Kiss FM, Lumea Femeilor, Vivid, Cream of the Crop, Petmania, Dog Magazin, Pisica, Animalutze.com.


Despre Daisy Hope:
Fundatia si Centrul de adoptii Daisy Hope au fost infiintate in anul 2001, ca raspuns la campania de eutanasiere a cateilor demarata cu cruzime in Bucuresti de catre fostul primar Traian Basescu.
In prezent, centrul de adoptii beneficiaza de ajutorul a 25 de voluntari si gazduieste peste 230 de caini sterilizati si vaccinati, care sunt tinuti in padocuri spatioase si curate.
Fundatia Daisy Hope este membru al WSPA, ASPCA, ISAR, DOGSTRUST, WEBER si a obtinut locul I intr-un clasament de evaluare a adaposturilor de pe teritoriul Romaniei, Poloniei si al Slovaciei, realizat de Animal People Newspaper S.U.A. (Watchdog Report, June 2004).





Aura Maratas – presedinte Daisy Hope
Tel: 0728.825.532, aura.maratas@daisyhope.ro
Raluca Simion – PR Daisy Hope
Tel: 0723.316,673, raluca.simion@daisyhope.ro

Despre DAISY HOPE

Locul desfasurarii: Raiul Animalelor, str. Apusului, nr.1, sat Catelu, langa nodul rutier ce leaga Autostrada Soarelui de Sos. de Centura. Accesul se face din autostrada, fiind marcat de indicatoare rutiere.




Participare: Intrare libera