Vanzarile turistice Eximtur, la nivel european

Cluj Napoca - 4 februarie 2005

Comunicat tip General in Turism

In perioada 26 – 30 Noiembrie 2004 s-a desfasurat in Maroc: Top 50 – Limited Edition, o intalnire prin care TUI, cel mai mare turoperator european, a premiat partenerii sai pe baza volumului de vanzari in anul financiar noiembrie 2003-octombrie 2004. Alaturi de agentii din Austria si Germania, la intalnire a fost reprezentata si Romania de catre compania Eximtur. De altfel, alaturi de alte trei agentii din Cehia si Slovenia, Eximtur a fost singura agentie din Europa centrala si de rasarit ce a participat la aceasta intrunire.

Vanzarile turistice Eximtur, la nivel european

Nominalizarea agentiei Eximtur ca unul dintre primii 50 de parteneri ai TUI, nominalizare bazata pe mai multe criterii precum volumul de vanzari sau brandurile comercializate, vine dupa o colaborare fructuoasa demarata intre cele doua companii la jumatatea anului 2002. In mai putin de un an, datorita profesionalismului agentilor de travel ai companiei Eximtur, dar si avansatei structuri IT de care compania Eximtur dispune (VPN, rezervari on-line), produsele de calitate TUI au patruns pe piata Romaniei, Eximtur incheind anul financiar 2002-2003 ca unul dintre primii parteneri TUI pe piata Romaniei. Urmatorul an financiar a insemnat o noua recunoastere a calitatii serviciilor oferite de cele doua companii, volumul vanzarilor Eximtur crescand cu 52.6% fata de anul precedent. Alaturi de pachetele turistice TUI, Eximtur ofera clientilor ei si produsele altor turoperatori din concernul World of TUI : Gulet (Austria si Ungaria), 1-2-Fly, Magic Life, Discount Travel, Fun&Sun, Especially4You – specializati in cluburi, oferte last-minute sau calatorii pentru familiile cu copii.

“Cresterile insemnate in structura vanzarilor anului anterior au fost reprezentate de destinatiile exotice si de Austria, insa de departe cea mai mare crestere am inregistrat-o pe produsele de top, cunoscute sub denumirea de Stars, pachete turistice in care clientii sunt tratati special, cu servicii personalizate in hoteluri de prim rang” declara Lucia Morariu, manager general al firmei Eximtur SA. “Compania noastra detine certificarea sistemului propriu de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001 : 2000, iar accesul on-line la baze de date hoteliere din intreaga lume, permite gasirea celor mai bune solutii si in cel mai scurt timp posibil pentru clientii nostri” a mai adaugat managerul general.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/davantage-consult/vanzarile-turistice-eximtur-la-nivel-european