Delphi Serv&Trade - din respect pentru tine

BUCURESTI - 28 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Delphi Serv&Trade este o firma pe piata de distributie, infiintata din respect pentru cei din jur - actuali si viitori colaboratori.

Echipa Delphi este o echipa formata din personal tanar care a fost de fiecare parte a baricadei, atat client sau beneficiar, cat si furnizor sau prestator.
Pentru colaboratorii nostri, Echipa Delphi vine in intampinarea necesitatilor acestora cu o gama variata de de servicii si produse.

Delphi Serv&Trade - din respect pentru tine

Suntem convinsi ca am stabilit si  vom stabili relatii de colaborare, atat cu persoane juridice cat si cu persoane fizice, prin intermediul carora vom reusi sa creem un mediu de lucru european.

Dorim ca, cu ajutorul colaboratorilor nostri - actuali si viitori – sa facem o selectie a produselor si serviciilor in functie de raportul calitate - pret - necesitate - buget.

Pentru colaboratorii nostri, Echipa Delphi vine in intampinarea necesitatilor acestora cu urmatoarele servicii:

1. Servicii de furnizare materiale igienico-sanitare

2. Servicii de Consultanta pentru:

* Infiintarea societatilor de curatenie* Stabilirea/reducerea consumului lunar de materiale igienico-sanitare* Alte situatii aparute in legatura cu cele de mai sus sau cu produsele comercializate* Acolo unde nu stim cu siguranta vom face tot posibilul sa aflam si sa va oferim cea mai buna solutie.

3. Servicii de Curatenie

Performantele afacerii dumneavoastra tin in mare parte si de mediul in care colaboratorii  dumneavoastra isi desfasoara activitatea si de aceea consideram esential ca acest mediu sa fie curat, sanatos si primitor. Societatea noastra va poate intocmi o  oferta care sa se potriveasca necesitatilor companiei dumneavoastra.

Delphi Serv&Trade va ofera urmatoarele servicii de curatenie:

* Servicii de curatenie de intretinere

* Servicii de curatenie generala

* Servicii speciale de cu ratenie (spalare geamuri, spalare mocheta/covoare)

* Servicii de alpinism

* Servicii de curatenie post-construct

Din dorinta de a va convinge de avantajele ofertei noastre, anterior  ofertei de pret  vom stabili  impreuna specificatiile activitatii de curatenie ce urmeaza a fi desfasurate in locatia dumneavoastra.In baza acestor specificatii vom  intocmi o oferta, unde se vor regasi informatii referitoare la preturi si termeni contractuali.                                Acestea vor sta la baza incheierii contractului de prestari servicii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/delphi-serv-trade-srl/delphi-serv-trade-din-respect-pentru-tine