Angelov Gallery – lucrari originale de arta

BUCURESTI - 18 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Ca urmare a unei nevoi sporite de comunicare cu publicul sau, atat artisti cat si iubitori ai artei de calitate, Angelov Gallery isi lanseaza noul site incadrat intr-o imagine conforma cu lucrarile de arta pe care le promoveaza.

AngelovGallery pune un accent puternic pe fotografie si pictura, reprezentand artisti ale caror lucrari combina o buna cunoastere a tehnologiei cu inovarea, informalitatea si energia. AngelovGallery incurajeaza noile talente, (dar nu numai),si ofera tuturor posibilitatea de a se afirma, inca de la inceputul carierelor lor.
Angelov Gallery pune la dispozitia artistilor un mediu online pentru a-si expune si vinde creatiile proprii. Totodata doreste sa incurajeze pasionatii de arta sa aprecieze o lucrare de calitate si le ofera posibilitatea achizitionarii acestor lucrari.
Realizarea imaginii pe internet a fost un proces bazat pe comunicarea intre parteneri, care a dus la crearea unei imagini unitare, in conformitate cu standardele in domeniu si cu prezentarea artistica a unei galerii de arta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/devant-media-srl/angelov-gallery-lucrari-originale-de-arta