De la linkbuilding in teambuilding cu agentia de SEO DWF

BUCURESTI - 14 decembrie 2017

Comunicat tip Administrativ / Management in Logistica/Transport

Succesul unei companii se bazeaza, in primul rand, pe capacitatea intregii echipe de a se adapta la schimbarile care apar, chiar si de la o zi la alta, in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Provocarile dar si oportunitatile apar la fiecare pas si singurul mod in care stacheta poate fi tinuta sus este ca fiecare dintre oamenii care alcatuiesc o echipa sa tina pasul cu restul colectivului, aducand in joc experienta si cunostintele acumulate, pe care sa le impartaseasca si celorlalti. Astfel, cei care s-au angajat pentru un tel comun isi pot atinge mult mai usor scopul, si anume acela de a oferi servicii de cea mai buna calitate.

transfero

Tocmai de aceea, la inceputul lunii noiembrie, intreaga echipa DWF a participat la un team building. Venind din departamente diferite, dar avand aceeasi directie, membrii companiei au avut ocazia sa se cunoasca mai bine, sa isi impartaseasca experientele si sa isi sudeze relatiile colegiale. Destinatia aleasa pentru desfasurarea activitatilor de team building a fost departe de zgomotul si agitatia orasului, la Intorsura Buzaului.

Locatia a fost sugerata de catre TUI Travel Center, companie pentru care DWF ofera servicii de SEO  de mai bine de doi ani si cu care are o colaborare foarte buna. Agentia de turism este una dintre cele mai cunoscute din lume si pune la dispozitia celor pasionati de calatorii oferte de vacante de nerefuzat. Destinatiile si pachetele turistice, sub forma de vacante charter si vacante exotice, disponibile pe site-ul companiei au preturi accesibile, iar ofertele sunt din cele mai variate, avand posibilitatea cazarii in peste 500.000 de hoteluri din toata lumea.

Pana la Intorsura Buzaului, echipa DWF a calatorit cu un microbuz pus la dispozitie de compania de transport Transfero. Flota Transfero este formata din peste 100 de microbuze si autocare clasificate la cele mai inalte standarde de confort. Calatoriile puse la dispozitia clientilor acestei companii sunt o adevarata placere, multumita experientei vaste a conducatorilor auto, a preturilor corecte si a informatiilor clare cu privire la serviciile oferite.

DWF s-a bucurat pe deplin de un transport sigur si rapid pana la locul desfasurarii team buildingului. Acolo, echipa a fost asteptata de un trainer care a ajutat pe fiecare membru in parte sa invete sa comunice mai eficient, sa isi dezvolte spiritul de echipa si sa se dezvolte alaturi de colegi.

Alex Dinu, un trainer specializat in activitati de team building, ne-a ajutat sa spargem gheata cu un exercitiu de cunoastere a intregii echipe. Desi tot colectivul DWF isi desfasoara activitatea in acelasi birou, ne concentram mult pe respectarea deadline-urilor si a sarcinilor pe care ni se asumam, asa ca in acest team building am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine.

„Comunicarea, colaborarea si spiritul de echipa au fost cele mai importante trei puncte pe care le-am atins, cu ajutorul jocurilor la care am luat parte. Oricat de uniti eram inainte, acest team building ne-a apropiat si ne-a ajutat sa ne cunoastem mult mai bine. Sunt ferm convins ca vom sti sa ne adaptam mai usor la schimbari, sa fim mai organizati, sa ne recunoastem greselile si sa coordonam mai eficient sarcinile pe care le avem de indeplinit, attt unii fata de ceilalti, cat si fata de clientii nostri”, a declarat Sorin Draghici, managing partner DWF.

DWF este o agentie specializata in servicii de optimizare pentru motoarele de cautare. In portofoliul DWF se numara clienti precum F64, EvoMag, Catena, TUI TravelCenter, Storia, Sendo, eMenatwork, AutoHut, Florariile Floria, Arval si altii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/de-la-linkbuilding-in-teambuilding-cu-agentia-de-seo-dwf