Eurolines ofera reduceri de -20% la bilete de autocar dus-intors catre sute de destinatii

BUCURESTI - 2 iunie 2016

Comunicat tip General in Turism

Eurolines vine in sprijinul persoanelor care planuiesc sa calatoreasca in perioada urmatoare si ofera reduceri de -20% la bilete de autocar dus-intors in cele mai frumoase orase din intreaga lume.

Autocar Eurolines

De-a lungul celor peste 20 de ani de experienta in domeniul transportului international de persoane, compania Eurolines a incercat in permanenta sa le asigure clientilor sai servicii de calitate, punand la dispozitie autocare moderne, complet echipate, personal calificat si, nu in ultimul rand, preturi transparente. In acest fel, a reusit sa castige increderea oamenilor de pretutindeni, dovada fiind cei 8,5 milioane de kilometri in toata lumea.

De aceasta data, pentru a veni in ajutorul persoanelor care vor sa calatoreasca in cele mai bune conditii cu un autocar, Eurolines le ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona bilete de autocar Eurolines dus-intors cu reduceri de -20% in perioada 31.05.2016 – 30.06.2016. Astfel, promotia este disponibila pe oricare dintre cursele cu autocare proprii Eurolines, cu plecari din Romania si retururi cu data fixa, care au un interval de calatorie de cel mult 14 zile.

Indiferent ca este vorba despre o vacanta ideala pentru relaxare si odihna impreuna cu familia, de un city break in care predomina distractia alaturi de prieteni sau de o calatorie cu autocar in interes de serviciu, Eurolines ofera bilete reduse pentru locatii superbe din intreaga Europa si nu numai. Londra, Viena, Praga, Liverpool, Budapesta, Bruxelles, Amsterdam, Paris, Venetia, Copenhaga, Istanbul, Roma, Berlin, Stockholm sau Ljubljana sunt doar cateva dintre destinatiile turistice incluse in portofoliul Eurolines.

Datorita sistemului de rezervari online bine pus la punct pe site-ul Eurolines, clientii pot rezerva intr-un mod simplu si rapid biletele de autocar, fiind nevoie doar de completarea unor informatii standard despre punctul de plecare, destinatia finala, numarul de persoane si perioada dorita.

Informatii suplimentare despre promotia Eurolines si ofertele puse la dispozitie gasiti pe site-ul oficial al companiei si in reteaua de agentii Eurolines.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/eurolines-ofera-reduceri-de-20-la-bilete-de-autocar-dus-intors-catre-sute-de-destinatii