Extra Finance - membru fondator al Patronatului Creditului IFN prin programul Extra Simplu

BUCURESTI - 23 decembrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri

Extra Finance este unul dintre membrii fondatori ai Patronatului Creditului (PCIFN), proiect lansat in luna noiembrie a acestui an. Alaturi de celelalte 4 IFN-uri, Extra Finance, prin programul de credite rapide Extra Simplu , reprezinta interesele institutiilor nebancare la nivel national si international si promoveaza principiile Codului de Buna Practica al PCIFN.

Extra Finance ofera proiectul Extra Simplu

Extra Finance ofera proiectul Extra Simplu

Patronatul Creditului Institutiilor Financiare Nebancare a fost infiintat in luna noiembrie a acestui an. Printre cei 5 membrii fondatori se numara si Extra Finance, acesta avand rolul de a mentine si ameliora relatiile de cooperare cu organismele sindicale si cu autoritatile publice, dar si cu alte persoane fizice sau juridice cu care imparte aceleasi scopuri. Patronatul reprezinta institutiile financiare nebancare inscrise in Registrul General, care au ca principala activitate contractarea de credite la distanta pe termen scurt (cunoscute drept credite rapide).

Extra Finance este o institutie financiara nebancara cu 100% capital romanesc, infiintata cu autorizarea BNR si care contracteaza diferite tipuri de credite, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice. Unul dintre cele mai importante produse oferite de Extra Finance este creditul Extra Simplu, ideal pentru urgentele financiare, pentru situatiile in care oamenii au nevoie de o suma de bani intr-un timp foarte scurt, pe care sa o poata obtine intr-un mod simplu si rapid. Extra Simplu ofera comisioane zero, dobanda fixa si costuri transparente.

In afara creditului Extra Simplu, Extra Finance mai are inca 4 programe de imprumuturi rapide: credite de nevoi personale, de refinantare, dar si credite pentru imobiliare si pentru factoring&scontare.

Pentru informatii suplimentare despre creditul Extra Simplu si proiectul Extra Finance accesati site-ul www.extrasimplu.ro.