Magic LED aduce in Romania ramele Chameleon, corpuri de iluminat originale si rezistente

BUCURESTI - 10 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Corpurile de iluminat reprezinta o componenta esentiala in orice cladire, indiferent ca e vorba despre un apartament de mici dimensiuni, de un birou sau despre o hala industriala. De aceea, pentru a fi cat mai eficiente, ele trebuie sa fie rezistente, economice si, in acelasi timp, deosebite. In acest sens, magazinul online Magic LED aduce in exclusivitate in Romania ramele Chameleon, o gama de iluminare originala.

Model de rama Chameleon de la Magic LED

Ramele Chameleon pot fi folosite doar pentru panouri LED si sunt realizate intr-o maniera speciala (decupate cu ajutorul laserului) din materiale naturale precum MDF furniruit sau pluta, utilizand magnetii ca elemente de legatura. Sunt compuse din masca decorativa, panou LED, rama ornamentala si inel, iar culorile disponibile sunt variate, astfel incat oricine sa isi poata alege modelul dorit: stejar, nuc sau wenge pentru MDF si negru, alb sau natur pentru pluta.

Magazinul online Magic LED pune la dispozitia clientilor sai atat rame Chameleon cu decupaje standard (in forma de glob, miriapod, tigru, picaturi, iluzie, vultur), dar ofera si posibilitatea de a personaliza produsele in functie de preferintele si nevoile fiecarei persoane in parte. Ce inseamna acest lucru? Ramele Chameleon pot fi, de asemenea, o idee perfecta de cadou pentru cineva drag, deoarece pot fi individualizate cu un logo, mesaj, simbol sau desen.

In plus, un alt avantaj oferit de aceste rame de iluminat este faptul ca imbraca panouri LED de cea mai buna calitate, care consuma doar 18W, lumina emisa fiind echivalenta cu cea a unui bec cu incandescenta de 100W.

Magic LED, companie cu o experienta vasta in acest domeniu, comercializeaza atat in mediul online cat si in showroom-ul din Bucuresti o varietate de produse de iluminat cu LED, de la becuri, plafoniere sau spoturi, pana la proiectoare si reflectoare.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile Magic LED gasiti pe site-ul oficial al companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/magic-led-aduce-in-romania-ramele-chameleon-corpuri-de-iluminat-originale-si-rezistente